Μεταγραφή-έκπληξη από την ΑΕΚ

Μεταγραφή-έκπληξη από την ΑΕΚ

Η Ένωση είναι έτοιμη να προχωρήσει σε άλλη μία προσθήκη με τον διεθνή Ιρανό αριστερό μπακ.

Παίκτης της ΑΕΚ θα γίνει όπως όλα δείχνουν ο Μιλάντ Μοχαμαντί! Ο διεθνής Ιρανός αριστερός μπακ που έμεινε ελεύθερος από την Γκεντ! Οι Κιτρινόμαυροι πήραν την απόφαση να αποκτήσουν έναν ακόμα παίκτη για τη θέση προκειμένου η ομάδα να είναι καλυμμένη και ήρθαν σε συμφωνία με τον διεθνή άσο.

Είναι 42 φορές διεθνής με το Ιράν έχοντας κι ένα γκολ, ενώ έχει αγωνιστεί στην Ευρώπη στην ρωσική Αχμάτ Γκρόζνι (2016-2019, με 82 συμμετοχές, 3 γκολ και 6 ασίστ) και την τελευταία διετία στη Γάνδη. Στο Βέλγιο είχε συνολικά 65 εμφανίσεις, 2 γκολ και 7 ασίστ. Την περασμένη σεζόν ήταν βασικός μετρώντας 41 συμμετοχές, 1 γκολ και 5 ασίστ.

Με την απόκτηση του Μοχαμαντί η ΑΕΚ καλύπτει και το τελευταίο κενό που υπήρχε στο ρόστερ, μια και η θέση του αριστερού μπακ καλυπτόταν από τον Χατζισαφί και τον άπειρο Μιτάι. Στον Δικέφαλο ζύγισαν τα δεδομένα και προχωρούν στην απόκτηση του Ιρανού άσου, που έρχεται στην ομάδα με την προοπτική να διεκδικήσει φανέλα βασικού.

Στα 27 του, ο Μοχαμαντί δείχνει μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα περίπτωση και οι Κιτρινόμαυροι εκτιμούν πως μπορεί να εξελιχθεί σε πολύτιμη μονάδα για το σύνολο του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Η μεταγραφή του διεθνούς Ιρανού δεν έχει ακόμα «κλειδώσει» καθώς απομένουν κάποιες λεπτομέρειες, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν πως μετά και τις επαφές που έγιναν εντός της ημέρας, πολύ δύσκολα θα χαλάσει το τελικό deal.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ