Σανμαρτεάν – «Το ότι με θυμούνται ως καλό παίκτη και συγκρίνουν τον Βιτάλ με εμένα, με κάνει να… λιώνω!»

Σανμαρτεάν – «Το ότι με θυμούνται ως καλό παίκτη και συγκρίνουν τον Βιτάλ με εμένα, με κάνει να… λιώνω!»

Ο Λουτσιάν Σανμαρτεάν είδε το όνομά του να συγκρίνεται με τον Ματέους Βιτάλ και ο παλαίμαχος παίκτης του Παναθηναϊκού είπε πως αυτό τον κάνει να... λιώνει.

Ο Λουτσιάν Σανμαρτεάν ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, που με τα όσα έκανε μέσα στον αγωνιστικό χώρο κέρδισε την συμπάθεια του κόσμου, ο οποίος ακόμα και σήμερα δεν ξεχνά τον Ρουμάνο βιρτουόζο.

Πλέον οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού βρήκαν στο πρόσωπο του Ματέους Βιτάλ έναν παίκτη που θυμίζει σε πολλά σημεία τον Σανμαρτεάν και δεν ήταν λίγοι αυτοί που συνέκριναν τον νυν με την πρώην μετά τη πρεμιέρα της Superleague.

Ο Ρουμάνος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε στον «Πράσινο Τύπο» και αναφέρθηκε στον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, στον Λάζλο Μπόλονι αλλά και στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Λουτσιάν, κατ’ αρχάς, να σου πούμε ότι τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα, ΜΜΕ και κόσμος συγκρίνουν το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Ματέους Βιτάλ, με εσένα. Από την άποψη του ποσό ταλαντούχος είναι με την μπάλα στα πόδια και ποσό από την εποχή σου στην ομάδα, είχαμε να δούμε τόσο «αρτίστα» ποδοσφαιριστή. Τι έχεις να πεις;

«Κατά πρώτον χαιρετίζω εσάς και τους φίλους του Παναθηναϊκού, για τους οποίους νοιάζομαι πολύ. Ακόμη κι αν δεν ήμουν πολύ ώριμος πνευματικά όταν βρισκόμουν στην ομάδα, θυμάμαι όλες τις σπουδαίες στιγμές και θα διατηρώ για πάντα την αγάπη τους. Σε αυτό που είπες τώρα: Το γεγονός ότι με θυμούνται ως έναν πολύ καλό παίκτη και συγκρίνουν τον Βιτάλ με εμένα, κάνει την καρδιά μου να… λιώνει. Τους ευχαριστώ γι’ αυτό. Εύχομαι ο νέος Βραζιλιάνος να φέρει στο σύλλογο ευχαρίστηση και τρόπαια».

Έχεις παρακολουθήσει καθόλου τον Παναθηναϊκό;

«Έχω δει μόνο κάποια παιχνίδια, από την περίοδο που βρισκόταν ο Λάζλο Μπόλονι στην τεχνική ηγεσία».

Θεωρείς ότι ήρθε η ώρα για τον Παναθηναϊκό να κάνει ξανά πρωταθλητισμό και να διεκδικήσει, έστω, τον τίτλο;

«Ξεκάθαρα! Πιστεύω πραγματικά ότι έχει έρθει η ώρα για τον Παναθηναϊκό να κερδίσει τον τίτλο, να παλέψει γι’ αυτόν! Είναι καθήκον όσων βρίσκονται στην ομάδα να κάνουν τους οπαδούς χαρούμενους».

Μπορεί η Λεωφόρος να δώσει άλλη ώθηση στους «πράσινους»;

«Πιστεύω η Λεωφόρος, η εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί εκεί, μπορούν να βοηθήσουν τους ποδοσφαιριστές να αποδώσουν στο μέγιστο επίπεδο. Έτσι θα μπορέσουν να διεκδικήσουν πράγματα. Αρκεί να νιώσουν την ατμόσφαιρα, να νοιαστούν για τον κόσμο και γι’ αυτόν τον υπέροχο σύλλογο!».

Επειδή με τον Λάζλο Μπόλονι είστε συμπατριώτες και όπως είπες και εσύ είδες κάποια ματς του Παναθηναϊκού πέρσι, τι πιστεύεις ότι πήγε λάθος με τον Ρουμάνο προπονητή;

«Ο Μπόλονι είναι ένας προπονητής για τον οποίο τρέφω μεγάλη εκτίμηση. Δούλευα μαζί του στην Αλ Ιτιχάντ (σ.σ. 2015) και ήταν μια φοβερή εμπειρία. Δεν ξέρω τι πήγε λάθος πέρσι και δεν πέτυχε στον Παναθηναϊκό. Πραγματικά δεν γνωρίζω γιατί συνέβησαν όλα αυτά ανάμεσα στον κόουτς, τους παίκτες, τους οπαδούς και το σύλλογο».

Θα ήθελες, κλείνοντας, να στείλεις κι ένα μήνυμα στον κόσμο;

«Από τα βάθη της καρδιάς μου, εύχομαι τα καλύτερα για αυτό το υπέροχο κλαμπ και θέλω να ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό που μου έδωσε την ευκαιρία να υπηρετήσω αυτόν τον λαμπρό σύλλογο!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ