Πρόβλημα με Εμβιλά στον Ολυμπιακό – Το μπέρδεμα με την αλλαγή, η ένεση και πόσο θα μείνει εκτός

Πρόβλημα με Εμβιλά στον Ολυμπιακό – Το μπέρδεμα με την αλλαγή, η ένεση και πόσο θα μείνει εκτός

Ο Γιαν Εμβιλά έχει πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο και δίνει μάχη για να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό.

Αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές που διαθέτει ο Ολυμπιακός. Ο Γιαν Εμβιλά, πέρα από σπουδαίος παίκτης, είναι και χαρακτήρας που βάζει την ομάδα πάνω από όλους. Συχνά πάνω και από το δικό του καλό. Με τον Γάλλο αμυντικό μέσο να μην είναι λίγες οι φορές που έχει αναγκαστεί να παίξει με διαστρέμματα, ενοχλήσεις, χτυπήματα, υγρό στο γόνατο. Κάτι παρόμοιο έγινε και στο παιχνίδι με την Αντβερπ. Με τη διαφορά, ότι αυτή τη φορά φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός θα τον χάσει για λίγο καιρό.

Ο Εμβιλά είχε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο αριστερά από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ωστόσο δεν ήθελε να χάσει την αναμέτρηση με τους Βέλγους, στην πρεμιέρα του Europa League. Επέλεξε να σφίξει τα δόντια και να αγωνιστεί κανονικά. Μάλιστα, πριν από το παιχνίδι έκανε και ένεση, ώστε να μην τον ενοχλεί το πόδι του και να μην επηρεάζει την απόδοσή του.

Ωστόσο, μετά το 70ό λεπτό άρχισε να έχει ενοχλήσεις. Όταν ο Πέδρο Μαρτίνς ετοίμασε τον Μάριο Βρουσάι για να τον ρίξει στο παιχνίδι αντί του Μάντι Καμαρά (που σε εκείνο το διάστημα αγωνιζόταν δεξιά), ο Γάλλος μέσος ενημέρωσε ότι πονούσε και ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει. Αμέσως ο Μαρτίνς πήρε πίσω τη μεταγραφή και είπε στον Βρουσάι να περιμένει δίπλα του, με σκοπό να σκεφτεί εάν θα άλλαζε την επιλογή του και ποιον θα έβαζε στη θέση του Εμβιλά. Εντούτοις, στο 74′, λιγότερο από δύο λεπτά μετά η Αντβερπ ισοφάρισε, με αποτέλεσμα ο προπονητής του Ολυμπιακού να αλλάξει τα πλάνα του.

Εστειλε τον Βρουσάι να συνεχίσει το ζέσταμα και στο 76′ επέλεξε να βάλει αντ’ αυτού τον Βαλμπουενά στη θέση του συμπατριώτη του, που στο μεσοδιάστημα κούτσαινε εμφανώς στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, λόγω αυτής της αναταραχής, δεν βγήκε και ο Καμαρά, που έχασε τον Σαμάτα στο γκολ!

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Εμβιλά, τώρα, φαίνεται ότι το τραύμα στον οπίσθιο μηριαίο θα τον αφήσει εκτός για αρκετές ημέρες. Η συμμετοχή του στα παιχνίδια με Λαμία (19/09) και Απόλλων Σμύρνης (22/09) θεωρείται απίθανη, ενώ ο ίδιος θα δώσει μάχη, για να προλάβει τον Αστέρα Τρίπολης (26/09) και κυρίως την εκτός έδρας μάχη με τη Φενέρμπαχτσε (30/09). Πόσο πιθανό είναι να συμβεί αυτό θα φανεί τις επόμενες ημέρες. Ωστόσο ακριβώς επειδή ο Εμβιλά είναι σκληρός και ξέρει καλά το κορμί του, υπάρχει αισιοδοξία ότι θα είναι έτοιμος νωρίτερα από ό,τι προβλέπεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ