Επίσημο – Στα «ερυθρόλευκα» ο Ροντρίγκες

Επίσημο – Στα «ερυθρόλευκα» ο Ροντρίγκες

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Γκάρι Ροντρίγκες, με τους ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν την απόκτηση του για τα επόμενα τρία χρόνια

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Γκάρι Ροντρίγκες, με τον 30χρονο να υπογράφει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τους ερυθρόλευκους.

Ο πρώην παίκτης της Γαλατασαράι, της Μπεσίκτας, αλλά και του ΠΑΟΚ ήταν τις τελευταίες μέρες σε ανοιχτή γραμμή με τους πρωταθλητές Ελλάδας, με τις δυο πλευρές να τα βρίσκουν και ο μεσοεπιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι να ντύνεται στα «ερυθρόλευκα».

Ο Ροντρίγκες επιστρέφει στη χώρα μας μετά τη θητεία του στη Θεσσαλονίκη και τον Δικέφαλο του βορρά, όπου είχε συνολικά σε 58 ματς 13 γκολ και 14 ασίστ. Ακόμη είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του και μετράει σε 30 ματς  5 γκολ και 5 ασίστ.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που ήθελε αρκετά ο Πέδρο Μαρτίνς και θα δώσει πολλές λύσεις στην μεσοεπιθετική γραμμή. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 30χρονος δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League μέχρι τον Ιανουάριο, αφού έχει δηλωθεί η λίστα, αλλά μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας γεννήθηκε στις 27 Νοεμβρίου του 1990 στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Μετά από το πέρασμά του στις Ακαδημίες της Feyenoord και της Real Sport Clube, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2009 από την XerxesDZB. Το 2011 αγωνίστηκε στην Boshuizen και στη συνέχεια η Den Haag αγόρασε τα δικαιώματά του, αλλά τον παραχώρησε με τη μορφή δανεισμού στην Dordrecht.

Τη σεζόν 2013/14 μετακόμισε στη Βουλγαρία για λογαριασμό της Levski Sofia και την επομένη έκανε το άλμα για την ισπανική Elche. Ο Ροντρίγκες αγωνίστηκε στα γήπεδα της Superleague με τη φανέλα του ΠΑΟΚ από το 2015 έως τον Ιανουάριο του 2017, όταν και πήρε μεταγραφή για τη Galatasaray. Στις αρχές του 2019 η Al-Ittihad δαπάνησε το ποσό των 9 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει και μετά από έξι μήνες ο Ροντρίγκες επέστρεψε στο τουρκικό πρωτάθλημα, αυτή τη φορά για να ενισχύσει τη Fenerbahçe.

Ο 30χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός έχει 30 συμμετοχές με την εθνική ομάδα του Πράσινου Ακρωτηρίου, έχοντας σκοράρει και πέντε φορές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ