Ροντρίγκες και Ονιεκούρου ξανασμίγουν στον Ολυμπιακό

Ροντρίγκες και Ονιεκούρου ξανασμίγουν στον Ολυμπιακό

Ο Γκάρι Ροντρίγκες ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Ολυμπιακό και θα συναντήσει έναν παλιό γνώριμο στο λιμάνι.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο μεσοεπιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τους ερυθρόλευκους, όμως δεν είχε προχωρήσει η μεταγραφή.

Στο λιμάνι ο Γκάρι Ροντρίγκες θα έχει την ευκαιρία να ξανασμίξει με έναν παλιό γνώριμο. Ο λόγος φυσικά για τον Χένρι Ονιεκούρου, ο οποίος ήταν συμπαίκτης του στην Τουρκιά και τη Γαλατασαράι. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί για ένα εξάμηνο στην «τσιμ μπομ» και μάλιστα είχαν παίξει μαζί σε κάποια ματς της τουρκικής ομάδας στην ενδεκάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νιγηριανός εξτρέμ πήγε δανεικός από την Έβερτον στην Γαλατά το καλοκαίρι του 2018, ενώ ο άσος από το Πράσινο Ακρωτήρι ήταν στην Κωνσταντινούπολη από τον χειμώνα του 2017 όταν είχε κάνει τη μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ. Ο Γκάρι έμεινε μέχρι το τέλος του 2018 καθώς στη συνέχεια έφυγε για την Αλ Ιτιχάντ.

Οι δυο τους όσο αγωνίστηκαν ήταν στα άκρα της επίθεσης της τούρκικης ομάδας, παρόλα αυτά είχαν καλή συνεργασία, αλλά και γενικότερα καλή σχέση, ενώ μοιάζει δεδομένο πως έχουν μιλήσει στο διάστημα που ο Γκάρι διαπραγματευόταν με τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ