ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming: Ο ΠΑΣ Γιάννινα έφυγε με τεράστιο διπλό από την Τούμπα (1-0) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, χάρη σε γκολ… δώρο του αντίπαλου κίπερ. Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε εντυπωσιακά με εμφατική νίκη (4-0) κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Οι «πράσινοι» του Γιοβάνοβιτς θέλησαν με το καλημέρα να αποδείξουν ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και ανέβασαν τον δείκτη του σκορ. Το ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός διεξάγεται στις 20:30 του Σαββάτου.

Στον Παναθηναϊκό, χρόνο συμμετοχής στην πρεμιέρα πήραν οι Σεμπαστιάν Παλάσιος και Ματέους Βιτάλ παρότι μετρούσαν μόλις λίγες μέρες στις προπονήσεις του «τριφυλλιού», με τον δεύτερο μάλιστα να κάνει, με την εμφάνισή του, το κοινό να παραμιλά. Σπουδαία εμφάνιση και για τον Καρλίτος που σημείωσε δύο γκολ στο πρώτο φετινό ματς του Παναθηναϊκού, ενώ ο Μακέντα προφυλάχθηκε.

Με τον Μαουρίσιο κανονικά στην αποστολή ταξίδεψε στα Γιάννενα ο Παναθηναϊκός. Ο Βραζιλιάνος χαφ επέστρεψε στις προπονήσεις, έβγαλε όλο το πρόγραμμα και θα είναι διαθέσιμος για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αντίθετα με τον Μαουρίσιο, ο Αϊτόρ ένιωσε μια ενόχληση στο ισχίο και αποχώρησε προληπτικά. Ο Σιδεράς θα χρειαστεί να μείνει εκτός προπονήσεων για 3-4 εβδομάδες λόγω κατάγματος στο τέταρτο δάχτυλο του αριστερού ποδιού, που αποκόμισε στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Β. Ο Σένκεφελντ και ο Κουρμπέλης έκαναν θεραπεία, ενώ ο Μπεκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ο Σέρβος τεχνικός συμπεριέλαβε τον Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος εξέτισε την ποινή του στην πρεμιέρα. Αντίθετα, άφησε στην Αθήνα τον Γιάννη Μπουζούκη. Οι υπόλοιποι 21 από τους 22 είναι ίδιοι.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Χουανκάρ, Βέλεθ, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Κώτσιρας, Σάρλια, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Παλάσιος, Μαουρίσιο, Βιτάλ, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας
ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ