Μαουρίτσιο – «Να διορθώσουμε τα λάθη μας»

Μαουρίτσιο – «Να διορθώσουμε τα λάθη μας»

Στα λάθη της ομάδας του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε ο Ζοσέ Μαουρίτσιο μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στους Ζωσιμάδες.

Ο Ζοσέ Μαουρίτσιο μιλώντας στη Nova στάθηκε στα λάθη που έκανε ο Παναθηναϊκός και καλείται να διορθώσει πλέον ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Όσα είπε ο Μαουρίτσιο:

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ: «Πράγματι δεν είναι το αποτέλεσμα που περιμέναμε. Δεν υπάρχει όμως χρόνος για θλίψη. Να ανασυνταχθούμε και να δούμε τη συνέχεια με τον αγώνα με τον Άρη».

Για τη διαφορά της εικόνας του Παναθηναϊκού σε σχέση με τον Απόλλωνα: «Όταν είχα μιλήσει πριν από καιρό ξανά στην τηλεόραση τα αποτελέσματα που είχαμε φέρει τότε ήταν πολύ χειρότερα. Ότι νικήσαμε με τον Απόλλωνα δεν σημαίνει πως παίξαμε τέλεια. Να ξεχάσουμε τον αποψινό αγώνα και να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τον αγώνα την Τετάρτη και να προλάβουμε να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε».

Για τις δυσκολίες με ΠΑΣ και τη συνέχεια: «Σήμερα δουλέψαμε όσο το δυνατόν καλύτερα με τη μπάλα αλλά δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Όπως είπα και πριν δεν υπάρχει χρόνος για θλίψη αλλά χρόνος για να διορθώσουμε τα λάθη μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ