Αϊτόρ – «Πέρυσι δεν είχαμε συγκεκριμένο πλάνο – Να μάθουμε από τα λάθη μας»

Αϊτόρ – «Πέρυσι δεν είχαμε συγκεκριμένο πλάνο – Να μάθουμε από τα λάθη μας»

Ο Αϊτόρ μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αναφέροντας πως οι παίκτες του «τριφυλλιού» πρέπει να μάθουν από τα λάθη τους.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Αϊτόρ στις δηλώσεις του ανέφερε πως οι παίκτες του «τριφυλλιού» πρέπει να μάθουν μέσα από τα λάθη τους και να πάνε για τους τρεις βαθμούς στο επόμενο ματς.

Παράλληλα ο Ισπανός τόνισε πως πέρυσι οι πράσινοι δεν είχαν πλάνο παιχνιδιού πέρυσι, αλλά φέτος έχουν και πρέπει να συνεχίσουν και να δουλέψουν.

Οι δηλώσεις του Αϊτόρ:

Για την ήττα με τον ΠΑΣ: «Πιστεύω ότι σήμερα η ομάδα προσπάθησε μέσω της κατοχής. Επιτέθηκε. Να μάθουμε από τα λάθη μας και να πάμε να κερδίσουμε τους 3 βαθμούς στο επόμενο ματς».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού στην επίθεση: «Είναι δύσκολο να παίζεις με ομάδα που σε κλείνει τόσο πολύ σε όλο το ματς. Που κλείνει χώρους. Προσπαθήσαμε να βάλουμε κάποιο γκολ. Τώρα πρέπει να σκεφτούμε τον αγώνα με τον Άρη».

Για το τι συμβαίνει και χάνει τόσες φορές από τον ΠΑΣ ο Παναθηναϊκός: «Πέρυσι δεν είχαμε συγκεκριμένο πλάνο παιχνιδιού. Φέτος όμως έχουμε αλλά ο στόχος είναι να συνεχίσουμε. Να δουλεύουμε και με αυτόν τον τρόπο θα πάμε καλύτερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ