Νιόπλιας – «Αυτή είναι η έδρα μας, η καρδιά μας»

Νιόπλιας – «Αυτή είναι η έδρα μας, η καρδιά μας»

Ο Νίκος Νίοπλιας μίλησε μετά την ισόπαλη αναμέτρηση του ΟΦΗ με την ΑΕΚ (3-3) και στάθηκε στην παρουσία του κόσμου.

Μετά το ισόπαλο παιχνίδι του ΟΦΗ με την ΑΕΚ (3-3) και την απίστευτη επιστροφή των Κρητικών, ο Νίκος Νιόπλιας σε δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Cosmote tv στάθηκε στην παρουσία του κόσμου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια, γιατί δεν είναι εύκολο. Αυτή είναι η έδρα μας, η καρδιά μας. Χωρίς τον κόσμο στο 0-3 όλα θα ήταν υποτονικά. Σε όλο το παιχνίδι δεν μας αποδοκίμασε. Πρέπει να πω ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου. Ξέραμε ότι η ΑΕΚ μεσοεπιθετικά είναι φανταστική. Αν θέλουμε να φτιάξουμε το ποδόσφαιρό μας, παρά τα άσχημά μας, βλέπουμε ότι μπορούν οι μικρομεσαίες ομάδες.

Δεν είναι για πέταμα. Είναι καλύτερες ομάδες οι μεγαλύτερες, αλλά μπορεί να πάρει βαθμό ο ΟΦΗ ή να κερδίσει ο ΠΑΣ. Και κάτι ακόμα. Λέμε στη Σούπερ Λίγκα 2 να παίξουν 36 ομάδες και να ανέβει μία! Γιατί να παίξουν 36; Η ΑΕΚ ανεβαίνει επίπεδο. Υπάρχουν ομάδες που ανεβαίνουν επίπεδο. Πρέπει πρώτα να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο».

Για το ματς: «Δεν ήμασταν καλοί. Παίξαμε με ενθουσιασμό. Μετά την αποβολή το κοντρολάραμε και μας βοήθησαν πάρα πολύ οι αλλαγές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ