Τρελαμένοι στο Ηράκλειο με τον Κονέ – «Έδειχνε τους ορχ… του, στο 0-2» – Ένταση και στο τρίτο ημίχρονο

Τρελαμένοι στο Ηράκλειο με τον Κονέ – «Έδειχνε τους ορχ… του, στο 0-2» – Ένταση και στο τρίτο ημίχρονο

Ρεπορτάζ της ιστοσελίδας gentikoule.gr λέει την ιστορία αλλιώς για όσα έγιναν το απόγευμα στο «ματς της χρονιάς».

Βράζουν στο Ηράκλειο με τον Παναγιώτη Κονέ. Τον άλλοτε διεθνή άσο και νυν τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ που έγινε πρωταγωνιστής μιας πολύ μεγάλης έντασης στα επίσημα του «Γεντί Κουλέ» λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο σημείο που ο Στίβεν Τσούμπερ έκανε το 0-2 για την Ένωση. Για «ελεεινή φιλοξενία» έκανε λόγο η ΑΕΚ σε διαρροή της μετά το φινάλε του ματς, έχοντας κατά νου βασικά το συγκεκριμένο επεισόδιο στη θύρα των επισήμων, σε βάρος του υψηλόβαθμου στελέχους της.

Οι Κρητικοί όμως την ιστορία την λένε αλλιώς. Και όπως μπορεί να καταλάβει ο καθένας; Είναι και εκείνοι στα «κάγκελα». Είναι ενδεικτικό το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας gentikoule.gr. Τίτλος: Αίσχη με Κονέ στο 0-2 – έδειχνε τις όρχεις του – σε έξαλλη κατάσταση στα αποδυτήρια!».

«Συμπεριφορά που δεν τιμά τον Παναγιώτη Κονέ που έχει φορέσει και την φανέλα της Εθνικής ομάδας όταν στο 41′ ο Τσούμπερ έκανε το 0-2 για την ΑΕΚ. Το στέλεχος της ΠΑΕ ΑΕΚ που βρισκόταν στην Θύρα 9 σηκώθηκε να πανηγυρίσει και σε πολύ έντονο ύφος και ξαφνικά, δίχως να έχει προκληθεί ή να δεχτεί επίθεση, άρχισε και έδειχνε τα γεννητικά του όργανα σε μια εξέδρα που ήταν γεμάτη με οικογένειες. Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και της Αστυνομίας, όλα τα μέλη της αποστολής της ΑΕΚ μεταφέρθηκαν στην θύρα 6 που ήταν χωρίς κόσμο παρακολουθώντας το παιχνίδι με την ησυχία τους» αναφέρει το δημοσίευμα.

Και συνεχίζει «Ωστόσο το τελικό και αναπάντεχο 3-3 φαίνεται πως δημιούργησε αρκετό εκνευρισμό στα στελέχη της ΑΕΚ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule το τρίτο ημίχρονο μεταφέρθηκε και στα αποδυτήρια του “Γεντί Κουλέ”. Ο Παναγιώτης Κονέ συνέχισε την αισχρή συμπεριφορά βρίζοντας τους πάντες, από τα μέλη της αποστολής του ΟΦΗ μέχρι και στελέχη της ΠΑΕ ενώ ήταν σε έξαλλη κατεύθυνση και θέλοντας να πάει στα αποδυτήρια των διαιτητών που ήταν ο Φωτιάς ήρθε σε ένταση ακόμα και με την Αστυνομία.

Συνοδεία με τον Παναγιώτη Κονέ και ο εξωδιοικητικός παράγοντας της ΑΕΚ Γιάννης Παπαδόπουλος με τους δυο τους να χρησιμοποιούν απίστευτες εκφράσεις». «Μάλιστα χρειάστηκε η παρέμβαση της Αστυνομίας ώστε ο Γιάννης Παπαδόπουλος όσο και ο Παναγιώτης Κονέ προκειμένου να απομακρυνθούν από τα αποδυτήρια των διαιτητών συνεχίζοντας ένα απαράδεκτο υβρεολόγιο με αήθεις εκφράσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ