Απόλλων Σμύρνης – Τα ιστορικά ρεκόρ του Μπρούνο Άλβες

Απόλλων Σμύρνης – Τα ιστορικά ρεκόρ του Μπρούνο Άλβες

Ο Μπρούνο Άλβες επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης και κατέρριψε μερικά ξεχωριστά ρεκόρ.

Ο Μπρούνο Άλβες επέστρεψε στην Ελλάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης και στην αναμέτρηση με τον Βόλο για τη δεύτερη αγωνιστική σημείωσε μερικά ιστορικά ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός που είχε αγωνιστείσ την ΑΕΚ έγινε ο ποδοσφαιριστής με το μεγαλύτερο χάσμα μεταξύ συμμετοχών στην πρώτη κατηγορία, αφού έπαιξε ξανά μετά από 16 χρόνια και 117 ημέρες.

Η τελευταία φορά που πάτησε χορτάρι σε γήπεδο της πρώην Α’ Εθνικής ήταν στο 3-0 της ΑΕΚ επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς, στις 25 Μαΐου 2005. Μάλιστα, με την επιστροφή του στα ελληνικά γήπεδα συνέτριψε το προηγούμενο ανάλογο ρεκόρ που είχε ο Μάρκο Πάντελιτς (14 χρόνια και 226 ημέρες).

Την ίδια στιγμή, ο Άλβες που είναι 39 ετών και 296 ημερών έγινε ο γηραιότερος παίκτης του Απόλλωνα που παίζει στην κατηγορία, ξεπερνώντας τον Λευτέρη Πουπάκη (39 ετών και 120 ημερών) από το 1-1 με τον Πανσερραϊκό στις 27 Απριλίου 1986.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ