Βιεϊρίνια – «Δεν περίμενα να φτάσω τις 250 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ»

Βιεϊρίνια – «Δεν περίμενα να φτάσω τις 250 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ»

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έκανε δηλώσεις μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, μιλώντας και για τις 250 συμμετοχές που συμπλήρωσε με το Δικέφαλο του Βορρά

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια αποτελεί πια έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες που έχουν αγωνιστεί φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, με τον Πορτογάλο διεθνή να φτάνει τις 25ο συμμετοχές ως παίκτης του Δικεφάλου.

Στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, τόνισε πως δεν περίμενε να πετύχει κάτι τέτοιο και ότι όλοι στην ομάδα είναι χαρούμενοι με τους τρεις βαθμούς.

Οι δηλώσεις του Αντελίνο Βιεϊρίνια:

«Το ξέραμε ότι εδώ στην Τρίπολη θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως αποδείχθηκε στο 90λεπτο. Είχαμε τις ευκαιρίες μας και με τη μία, με το πέναλτι πετύχαμε το γκολ. Είμαστε χαρούμενοι γιατί πήραμε τους 3 βαθμούς. Το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι οι 3 βαθμοί, για να μη μείνουμε πίσω στη βαθμολογία, αλλά έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε ακόμα.

Με πονάει αρκετά ο τραυματισμός, γι’ αυτό προσπάθησα να δοκιμάσω στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν μπορούσα. Μακάρι να μην είναι κάτι σοβαρό, για να μπορώ να είμαι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ