Ολυμπιακός – Στον Ρέντη ο Ροντρίγκες

Ολυμπιακός – Στον Ρέντη ο Ροντρίγκες

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στον Ρέντη, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Το παιχνίδι με τη Λαμία ανήκει στο παρελθόν και άπαντες πλέον στον Ολυμπιακό έχουν επικεντρωθεί στον μεσοβδόμαδο αγώνα που ακολουθεί με τον Απόλλωνα Σμύρνης (22/9, 18:15), για την 3η αγωνιστική της Superleague.

Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει, με τους Ερυθρόλευκους να αρχίζουν σήμερα τη μίνι προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με την «Ελαφρά Ταξιαρχία». Ένα ματς στο οποίο θέλουν τη νίκη για να συνεχίσουν την αναρρίχησή τους προς την κορυφή της βαθμολογίας. Οι Πειραιώτες το μεσημέρι πήγαν στου Ρέντη για να κάνουν προπόνηση. Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο προπονητικό κέντρο των πρωταθλητών Ελλάδας είναι και ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Ο μεσοεπιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι, ο οποίος ανακοινώθηκε την περασμένη Παρασκευή, βρίσκεται στο Ρέντη για να κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο 30χρονος θα ξεκινήσει προπονήσεις, προκειμένου να είναι έτοιμος το συντομότερο δυνατό. Τις επόμενες ημέρες ο Γκάρι Ροντρίγκες θα προσπαθήσει να ανεβάσει στροφές και να τεθεί όσο πιο σύντομα γίνεται στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τις εγχώριες διοργανώσεις, καθώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στους ομίλους του Europa League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ