Επέστρεψε και «έσπασε» ένα μεγάλο ρεκόρ ο Μπρόυνο Άλβες

Επέστρεψε και «έσπασε» ένα μεγάλο ρεκόρ ο Μπρόυνο Άλβες

Ο Μπρούνο Άλβες επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Απόλλωνα Σμύρνης και κατέρριψε ένα μεγάλο ρεκόρ.

Ο Μπρούνο Άλβες γύρισε στο ελληνικό πρωτάθλημα και αγωνίστηκε στο παιχνίδι του Απόλλωνα Σμύρνης με το Βόλο, για να καταρρίψει ένα μεγάλο ρεκόρ. Η εμφάνισή του αυτή ήλθε 16 χρόνια, τρεις μήνες και 25 ημέρες μετά την αμέσως προηγούμενη, όπως σχετικά αναφέρει η ιστοσελίδα της Super League.

Είναι το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στην ιστορία ανάμεσα σε δύο συμμετοχές ενός ποδοσφαιριστή, καθώς η προηγούμενη εμφάνισή του και τελευταία με την ΑΕΚ ήταν στις 25 Μαΐου 2005, ΑΕΚ – Απόλλων Καλαμαριά 3-0, όταν ακόμα δεν υπήρχε η Super League.

Ο Πορτογάλος αμυντικός πήρε το ρεκόρ του Μάρκο Πάντελιτς, που από τις 14 Ιανουαρίου 1996 με τη φανέλα του Ηρακλή, ξαναέπαιξε στις 28 Αυγούστου 2010 με τον Ολυμπιακό. Το χρονικό διάστημα της απουσίας του Σέρβου ήταν 14 χρόνια, επτά μήνες και 14 ημέρες. Ο Μπρούνο Άλβες το μεγάλωσε κατά ενάμισι χρόνο, αφού έφυγε από την Ελλάδα στα 23 και μισό χρόνια του και γύρισε κοντά στα 40!

Ο Μπρούνο Άλβες έγινε επίσης ο έκτος μεγαλύτερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Α’ Εθνική/Super League, μετά τους Λουκά Βύντρα, Μίλαν Σέβο, Αντώνη Νικοπολίδη, Φώτη Στρακόσα και Φρανθίσκο Πίτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ