Όσκαρ Γκαρθία – «Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποφάσισαν να μας… πολεμήσουν»

Όσκαρ Γκαρθία – «Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποφάσισαν να μας… πολεμήσουν»

Ο Όσκαρ Γκαρθία μίλησε για τη θητεία του στην Ελλάδα και το περιβόητο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όπου είχε χτυπήσει στο πρόσωπο και τόνισε ότι οι οπαδοί του Δικεφάλου του βορρά είχαν αποφασίσει να... πολεμήσουν τον Ολυμπιακό.

Ο Όσκαρ Γκαρθία παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στο πέρασμα του από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό το 2018. Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για την παρουσία του στο λιμάνι, αλλά και για το περιβόητο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου οι οπαδοί του Δικεφάλου του βορρά τον είχαν χτυπήσει με ένα ρολό στο πρόσωπο.

Ο νυν τεχνικός της Ρεμς θυμήθηκε τα πάντα από τη θητεία του στην Ελλάδα και φυσικά το ματς της Τούμπας, τονίζοντας πως οι οπαδοί των γηπεδούχων είχαν αποφασίσει να… πολεμήσουν τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν ωραία στην Ελλάδα. Το ποδόσφαιρο εκεί δεν είναι αστείο, το απόλαυσα. Το ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν ιδιαίτερο, παλεύαμε για τον τίτλο και οι οπαδοί του αποφάσισαν να μας… πολεμήσουν. Υπήρχαν συμπλοκές πριν τη σέντρα. Πήγαινα προς τον πάγκο και ένα ρολό ταμειακής μηχανής έπεσε στο πρόσωπό μου, με χτύπησε στο χείλος.

Όλοι νόμιζαν πως ήταν χαρτί υγείας αλλά σας διαβεβαιώ, δεν ήταν. Αυτά, όπως λέμε, συμβαίνουν (σ.σ. γέλια)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ