Πότε θα είναι έτοιμος ο Εμβιλά – Τι ισχύει για τον Ελ Αραμπί

Πότε θα είναι έτοιμος ο Εμβιλά – Τι ισχύει για τον Ελ Αραμπί

Ο Γάλλος δίνει μάχη με τον χρόνο, αλλά οι πιθανότητες να προλάβει, είναι μοιρασμένες. Ποια παιχνίδια είναι πιθανό να χάσει.

Ο Γιαν Εμβιλά είναι από τους ποδοσφαιριστές που δεν «κλέβουν», ούτε στην προπόνηση ούτε στους αγώνες. Τα δίνει όλα και θέλει να παίζει πάντα. Ακόμη και στα… εσωτερικά διπλά. Τα πάντα για το καλό της ομάδας Και αυτός είναι ένας από τους λόγους που ζήτησε και έπαιξε με ένεση κόντρα στην Αντβέρπ, παρά τις ενοχλήσεις που είχε από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, στην πρεμιέρα της Super League.

Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί από to10.gr o Εμβιλά έχει υποστεί ελαφράς μορφής θλάση στον οπίσθιο μηριαίο και για αυτόν τον λόγο από την προηγούμενη Παρασκευή έχει μπει σε καθημερινό εντατικό πρόγραμμα, με σκοπό να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να τεθεί το συντομότερο στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Με τις διπλές θεραπείες και το ειδικό πρόγραμμα να αποτελεί καθημερινότητά του αυτές τις ημέρες.

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, ο Εμβιλά δεν θα αγωνιστεί κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Και δίνει τη μάχη του για να προλάβει κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια των Ερυθρόλευκων. Και το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, αυτή την Κυριακή, φαίνεται δύσκολος στόχος και επί της ουσίας όλες οι προσπάθειες των γιατρών και του τεχνικού επιτελείου έχουν επικεντρωθεί στο να είναι έτοιμος για την εκτός έδρας μάχη με τη Φενέρμπαχτσε.

Σε ακριβώς 9 ημέρες ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για το παιχνίδι με την ομάδα του Βίτορ Περέιρα, αλλά αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά εάν ο Εμβιλά θα είναι έτοιμος για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Εάν θα προλάβει να επουλωθεί το τραύμα και να ανακτήσει τις δυνάμεις του. Ο ίδιος θέλει πάρα πολύ και προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύει.

Γνωστό είναι ότι στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Όπως και κόντρα στη Λαμία, ο Μαροκινός σέντερ φορ έμεινε εκτός, λόγω ενοχλήσεων. Με τη διαφορά, ωστόσο, ότι η δική του περίπτωση φαίνεται πιο «εύκολη» από του Εμβιλά. Μάλιστα, με βάση τις εκτιμήσεις, ο 34χρονος αρχισκόρερ των Πειραιωτών είναι πιθανό να προλάβει το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, την ερχόμενη Κυριακή. Σε μία από τις πιο δύσκολες εξόδους το πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ