Ο θανατός σου, η ζωή μου στο Βικελίδης

Ο θανατός σου, η ζωή μου στο Βικελίδης

Ντέρμπι μεγάλης σημασίας στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον... πληγωμένο Άρη να υποδέχεται (20:30) τον... προσγειωμένο Παναθηναϊκό για την 3η αγωνιστική της Super League.

Ντέρμπι δίχως… αύριο στη Θεσσαλονίκη. Το πρώτο μεγάλο παιχνίδι της σεζόν, θα γίνει απόψε (20:30) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό για την 3η αγωνιστική της Super League.

Ένα παιχνίδι το οποίο θα κρίνει πολλά και για τις δύο ομάδες. Για τον Άρη και τον Άκη Μάντζιο, το συγκεκριμένο ματς μοιάζει να είναι… όλη η σεζόν! Οι «κίτρινοι» έχουν ξεκινήσει άσχημα το φετινό πρωτάθλημα, έχοντας μία ισοπαλία και μία ήττα σε αυτές τις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Ο Άκης Μάντζιος και οι ποδοσφαιριστές του βρίσκονται αυτή τη στιγμή με την πλάτη στον τοίχο και χρειάζονται τη νίκη η οποία μοιάζει να είναι… must, καθώς δεν χωράνε άλλες απώλειες.

Από την άλλη, για τον Παναθηναϊκό το παιχνίδι μοιάζει εξίσου σημαντικό. Μετά την ελπιδοφόρα πρεμιέρα απέναντι στον Απόλλωνα, ο ΠΑΣ Γιάννινα προσγείωσε απότομα τους «πράσινους», αποκαλύπτοντας τις αδυναμίες που έχει το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Για τους φιλοξενούμενους, το σημερινό παιχνίδι θα είναι και μία μεγάλη ευκαιρία να βάλουν τέλος σε ένα τεράστιο σερί αγώνων χωρίς διπλό, καθώς ψάχνουν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη μετά από 228 ημέρες!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ