ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming: Ο Άρης αγνοεί ακόμη την πρώτη φετινή νίκη του, αφού μετά το 0-0 με τον ΟΦΗ, στη Θεσσαλονίκη, ηττήθηκε εκτός έδρας (0-1) από τον νεοφώτιστο Ιωνικό. Η ομάδα δείχνει ίσως επηρεασμένη από την τιμωρία και την αφαίρεση βαθμών πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και αυτή τη φορά έχει να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στις 20:30 της Τετάρτης. Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε εντυπωσιακά με εμφατική νίκη (4-0) κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Απόστολος Νικολαΐδης», όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Οι «πράσινοι» του Γιοβάνοβιτς έπιασαν τα ίδια επίπεδα απόδοσης, δημιούργησαν καλές στιγμές, αλλά τελικά γνώρισαν ήττα (0-1) στους Ζωσιμάδες από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στον Παναθηναϊκό, χρόνο συμμετοχής πήραν εκ νέου οι Σεμπαστιάν Παλάσιος και Ματέους Βιτάλ παρότι μετρούσαν μόλις λίγες μέρες στις προπονήσεις του «τριφυλλιού», ενώ ο Μακέντα αγωνίστηκε από τον πάγκο, για λίγα λεπτά.

Αυτή τη φορά, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές, που μπορεί να φτάσουν ακόμη και τις πέντε. Συγκεκριμένα, θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν ο Πούγγουρας αντί του Σάρλια στα στόπερ, ο Χατζηγιοβάνης αντί του Αϊτόρ σε ρόλο εξτρέμ, ο Αλεξανδρόπουλος είτε ως τρίτο χαφ αντί του Λούντκβιστ είτε αντί του Μαουρίσιο στον άξονα και ο Ιωαννίδης αντί του Καρλίτος.

Δεν είναι απίθανο να βρεθεί στη βασική ενδεκάδα ακόμη και ο Παλάσιος, που ο τεχνικός του «τριφυλλιού» έκρινε ότι δεν ήταν έτοιμος να παίξει περισσότερο από 25 λεπτά κόντρα στον ΠΑΣ στους «Ζωσιμάδες». Σε περίπτωση που γίνει αυτό, ο Βιτάλ μπορεί να αγωνιστεί πίσω από τον φορ.

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming | Ιτούρμπε: «Θέλουμε να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό»

Την πεποίθηση του ότι ο Άρης θα καταφέρει να κάνει μια νέα αρχή μετά το άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα εξέφρασε με δηλώσεις του ο Χουάν Ιτούρμπε. Ο Παραγουανός μεσοεπιθετικός τόνισε ότι με τη σκληρή δουλειά θα έρθουν και οι νίκες για την ομάδα του, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Για το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα: «Δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Είμαστε όμως μια ομάδα, με νέους παίκτες και σίγουρα θα βρούμε τη χημεία μας και τα πατήματα μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για το αν υπάρχει πρόβλημα στο γκολ: «Δουλεύουμε σκληρά και είμαι σίγουρος πως θα έρθουν σύντομα και τα γκολ και οι νίκες».

Για την κουβέντα των παικτών στα αποδυτήρια: «Θα πρέπει να δείξουμε την ποιότητά μας κόντρα στον Παναθηναϊκό. Αυτό είπαμε και στα αποδυτήρια. Και περιμένουμε με ανυπομονησία το παιχνίδι αυτό για να το κερδίσουμε».

Για την αγωνιστική του κατάσταση: «Όλοι δουλεύουμε σκληρά στη προπόνηση. Είμαι σε καλή κατάσταση».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Από όσο έχω δει είναι μία ανταγωνιστική ομάδα. Δεν μας φοβίζει. Θα δουλέψουμε σκληρά και θα τα πάμε καλά».

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή
βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ