Η Οσταπένκο στον δρόμο της Σάκκαρη

Η Οσταπένκο στον δρόμο της Σάκκαρη

Η Ελληνίδα τενίστρια στον δεύτερο γύρο του τουρνουά που γίνεται στην Οστράβα θα αντιμετωπίσει την Γέλενα Οσταπένκο, Νο. 29 στον κόσμο.

Την αντίπαλό της στον δεύτερο γύρο του indoors τουρνουά που πραγματοποιείται στην Οστράβα έμαθε το απόγευμα της Τετάρτης (22/9) η Μαρία Σάκκαρη.

Συγκεκριμένα, η Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει την Λετονή Γέλενα Οσταπένκο, Νο. 29 στον κόσμο, η οποία απέκλεισε με 2-0 σετ την Ρωσίδα,. Ανα Μπλίνκοβα (6-4, 6-0).

Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που θα κοντραριστούν οι δύο τενίστριες, με το h2h να είναι στο 1-1. Η Μαρία είχε κερδίσει το 2019 στο Αυστραλιανό Οπεν με 2-1 σετ, ενώ η Λετονή είχε επικρατήσει στο ματς που είχαν δώσει την ίδια χρονιά στο Τσάρλεστον, επίσης με 2-1.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Οσταπένκο στο παρελθόν είχε φτάσει μέχρι το Νο.5 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ στην καριέρα της έχει κατακτήσει ένα Ρολάν Γκαρός.

Πριν από λίγες ημέρες αγωνίστηκε στο τουρνουά που έγινε στο Λουξεμβούργο και μάλιστα έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, όπου ηττήθηκε από τον Τάουσον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ