Κουέστα – «Μας ανέβασε ψυχολογικά αυτή η νίκη»

Κουέστα – «Μας ανέβασε ψυχολογικά αυτή η νίκη»

Ο Χουλιάν Κουέστα μίλησε μετά τη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού (1-0) και τόνισε πως πρόκειται για ένα αποτέλεσμα που ανέβασε ψυχολογικά άπαντες στην ομάδα.

Μετά τη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού (1-0) ο Χουλιάν Κουέστα μίλησε στην κάμερα της Nova και τόνισε ότι πρόκειται για ένα αποτέλεσμα που ανέβασε ψυχολογικά άπαντες στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Αρχικά: «Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι παρ’ όλο που δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρωτάθλημα. Είχαμε φτάσει στα όρια μας. Είμαστε καινούριοι παίκτες να προσαρμοστούμε και να συνεχίσουμε με νίκη. Σήμερα παίξαμε καλά παρ’ όλο που το παιχνίδι ήταν λίγο κολλημένο. Θα είχαμε περισσότερες ευκαιρίες να κερδίσουμε αλλά θα συνεχίσουμε».

Για τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες και την συζήτηση μεταξύ των παικτών για το αρνητικό ξεκίνημα: «Είμαστε όντως μια ομάδα συζητήσαμε πολλά πράγματα μέσα στα αποδυτήρια. Κανένας δεν μπορεί να ξεχνάει ότι είμαστε δεμένοι και δουλεύουμε σκληρά.
Δουλέψαμε είμαστε και στην έδρα μας επομένως τα πήγαμε και αρκετά καλά».

Για την ποιότητα που δεν φάνηκε και αν οφείλεται στην πίεση για την πρώτη νίκη: «Για μένα ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι δεν αμφιβάλουμε γι’ αυτό δουλέψαμε και παίξαμε καλά, να συνεχίσουμε.
Χρειαζόμαστε χρόνο να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον καλύτερο ώστε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα γι’ αυτό πρέπει να περιμένουμε».

Για το τι σημαίνει αυτή η νίκη: «Ήταν ότι χρειαζόμασταν μας ανέβασε ψυχολογικά και θα συνεχίσουμε. Μας έκανε να αλλάξουμε τρόπο σκέψης προς το καλύτερο».

Για την επιστροφή του στην ενδεκάδα: «Προφανώς είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ενδεκάδα έχουμε μια από τις καλύτερες ομάδες των τελευταίων χρόνων και ανυπομονώ να παίξω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ