Παναθηναϊκός – Τρίτη συνεχόμενη σεζόν που λέει «αντίο» με το… καλημέρα

Παναθηναϊκός – Τρίτη συνεχόμενη σεζόν που λέει «αντίο» με το… καλημέρα

Για τρίτη σερί σεζόν, ο Παναθηναϊκός βγαίνει... νοκ άουτ από την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Τα ίδια και τα ίδια για τον Παναθηναϊκό… Παρότι ξεκίνησε ιδανικά και με νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, οι «πράσινοι» προσγειώθηκαν απότομα και επέστρεψαν στην… κανονικότητα, με back to back ήττες.

Μία ακόμη χρονιά, που το «τριφύλλι» μένει ουσιαστικά εκτός μάχης του πρωταθλήματος από την 3η κιόλας αγωνιστική. Διότι, θα είναι πολύ δύσκολο να καταφέρει να ανακάμψει, έχοντας ήδη μείνει στο -4 από την 3η αγωνιστική.

Όπως και τις δύο προηγούμενες σεζόν, έτσι και φέτος, ο Παναθηναϊκός λέει «αντίο» με το… καλημέρα του πρωταθλήματος. Τις δύο προηγούμενες χρονιές, το «τριφύλλι» είχε από έναν βαθμό, μετά τις πρώτες τρεις αγωνιστικές.

Τη σεζόν 2019/20 έχασε από τον Άρη (4-0), από τον ΟΦΗ (1-3) και ήρθε ισόπαλος με  Λαμία (1-1). Την επόμενη, ηττήθηκε ξανά από τους «κίτρινους» (0-1), τον Αστέρα (1-0) και πήρε έναν βαθμό κόντρα στην ΑΕΛ (1-1).

Φέτος πήρε τρεις βαθμούς απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης (4-0) και ηττήθηκε κόντρα σε ΠΑΣ (1-0) και Άρη (1-0), έχοντας ήδη μείνει στο -4 από ΑΕΚ και Ολυμπιακό και στο -3 από τον ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ