Ολυμπιακός – Το φοβερό ρεκόρ του Μασούρα

Ολυμπιακός – Το φοβερό ρεκόρ του Μασούρα

Με το γκολ του απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Γιώργος Μασούρας έχει σκοράρει πλέον κόντρα σε όλες τις ομάδες που έχει αντιμετωπίσει από το φετινό πρωτάθλημα της Super League.

Το δρόμο για τη νίκη του Ολυμπιακού άνοιξε ο Γιώργος Μασούρας στην πρώτη του φετινή εμφάνιση στο πρωτάθλημα, καθώς ο Έλληνας εξτρέμ ήταν αυτός που σημείωσε το 1-0 για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο 27χρονος επιθετικός είχε αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης έξι φορές στη Super League, ωστόσο μέχρι και τη χθεσινή αναμέτρηση δεν είχε καταφέρει να σκοράρει απέναντι του. Και με το συγκεκριμένο τέρμα, ο Μασούρας κατάφερε να σημειώσει ένα πολύ ιδιαίτερο και ταυτόχρονα φοβερό, ρεκόρ.

Ο Έλληνας εξτρέμ του Ολυμπιακού, έχει καταφέρει να σκοράρει τουλάχιστον μία φορά, κόντρα σε όλες τις ομάδες τις οποίες έχει αντιμετωπίσει από το φετινό πρωτάθλημα της Super League. Ο 27χρονος δεν έχει καταφέρει να σκοράρει απέναντι στον Ιωνικό, ωστόσο δεν έχει έρθει ποτέ αντιμέτωπος με την ομάδα της Νίκαιας, ενώ έχει καταφέρει να βρει δίχτυα και κόντρα στον Ολυμπιακό στο παρελθόν.

Αναλυτικά ανά ομάδα ο Μασούρας έχει βάλει: Άρη 6 γκολ, ΑΕΚ 5, Αστέρα Τρίπολης, ΟΦΗ και Παναιτωλικό από 4, Παναθηναϊκό 3, Λαμία και Ατρόμητο από 2, Βόλο, ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλωνα, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ από ένα γκολ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ