ΠΑΟΚ – Κοντά στην ανανέωση με Λύρατζη

ΠΑΟΚ – Κοντά στην ανανέωση με Λύρατζη

Όπως όλα δείχνουν, ΠΑΟΚ και Λευτέρης Λύρατζης αναμένεται να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με το κλίμα στις συζητήσεις των δύο πλευρών να είναι θετικό

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κρατήσει στο ρόστερ του και να επενδύσει στον Λευτέρη Λύρατζη με τις δύο πλευρές να βρίσκονται πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο 21χρονος δεξιός οπισθοφύλακας ανδρώθηκε στις ακαδημίες του Δικεφάλου του βορρά στις οποίες ενσωματώθηκε το 2012 και από το 2018 βρίσκεται στο ρόστερ της πρώτης ομάδας, με εξαίρεση έναν μονοετή δανεισμό στον Βόλο τη σεζόν 2019-20, όπου σημείωσε 27 εμφανίσεις.

Πέρσι κατέγραψε 13 συμμετοχές με τους κυπελλούχους Ελλάδος, ενώ ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ίδιο κατά τη διάρκεια της ασπρόμαυρης προετοιμασίας.

Μπορεί να μην έχει κάνει ακόμα το ντεμπούτο του για φέτος αλλά ο Ρουμάνος τεχνικός τον υπολογίζει πολύ σοβαρά στα πλάνα του, αφού εκτός των άλλων πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της άμυνας.

Το συμβόλαιο του Λύρατζη με τον ΠΑΟΚ λήγει το καλοκαίρι του 2022, όμως οι συζητήσεις μεταξύ του παίκτη και της ομάδας για πρόωρη ανανέωση βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ