Το «ευχαριστώ» του ΟΦΗ προς τον κόσμο του

Το «ευχαριστώ» του ΟΦΗ προς τον κόσμο του

Η ΠΑΕ ΟΦΗ εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον κόσμο της για την στήριξη του στις δράσεις κατά του παιδικού καρκίνου.

Το κάλεσμα της ΠΑΕ ΟΦΗ προς τον κόσμος της ομάδας για τις δράσεις κατά του παιδικού καρκίνου είχε θετική ανταπόκριση με την ομάδα να ευχαριστεί τον κόσμο της για την συμμετοχή τους.

Μάλιστα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης ο ΟΦΗ διοργάνωσε εθελοντική αιμοδοσία για να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες φιάλες για τα παιδιά που δίνουν την μάχη με τον καρκίνο.

Ακόμα οι άνθρωποι του ΟΦΗ είχαν ενημερώσει τους φίλαθλους τους πως καλό θα ήταν να έχουν μαζί τους από ένα λούτρινο αρκουδάκι, τα οποία τα πέταξαν μαζικά στον αγωνιστικό χώρο για τα παιδιά και τους εφήβους που δίνουν την μάχη με τον καρκίνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ: 

Όλοι μαζί, μια αγκαλιά για τους «Δικούς μας Ήρωες».

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 έδειξε για μια ακόμα φορά το κοινωνικό της πρόσωπο, στηρίζοντας με μια σειρά από δράσεις τη μάχη για την καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου.

Το φιλανθρωπικό σωματείο, » Η Παρέα της Αγάπης», καθώς και το ΠΑΓΝΗ, αποτέλεσαν τους ιδανικούς συμπαραστάτες μας στον «αγώνα» για να συλλεχθούν όσο το δυνατόν περισσότερες φιάλες αίμα, οι οποίες προορίζονται για τα παιδιά της κλινικής Αιματολογίας, Ογκολογίας παιδιών και εφήβων Κρήτης.

Το πιο μεγάλο «ευχαριστώ» όμως ανήκει τόσο στους οργανωμένους, όσο στους απλούς φιλάθλους της ομάδας μας, οι οποίοι αγκάλιασαν τις δράσεις μας και συμμετείχαν μαζικά, είτε δίνοντας αίμα, είτε αγοράζοντας από το υστέρημα τους λούτρινα αρκουδάκια με τα οποία όλοι μαζί θα χαρίσουμε χαμόγελα στα παιδιά! Πραγματικά είστε άξιοι συγχαρητηρίων!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ