Σούπερ Λίγκα : Γι’… αυτές μας λείπει το πρωτάθλημα! (pics)

Σούπερ Λίγκα : Γι’… αυτές μας λείπει το πρωτάθλημα! (pics)

Η διακοπή του πρωταθλήματος έχει προκαλέσει... στερητικό σύνδρομο στο ανδρικό ποδοσφαιρόφιλο κοινό, όχι βεβαίως για το θέαμα στον αγωνιστικό χώρο, μα γι' αυτό στην κερκίδα!

Η διακοπή επ’ αόριστον του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας μετά τα όσα συνέβησαν στο επεισοδιακό ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα, έχει ρίξει ολόκληρο το (ανδρικό) ποδοσφαιρόφιλο κοινό σε κατάθλιψη!

Όχι, δεν μας λείπει τόσο το θέαμα (το ποιο;), ούτε τα ωραία γήπεδα, ούτε φυσικά το επίπεδο οργάνωσης του πρωταθλήματος γενικότερα. Και πώς να μας λείψει όταν αντικειμενικά διαθέτουμε ένα από τα χειρότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, αν όχι του πλανήτη!

Υπάρχει, ωστόσο, κι ένα κομμάτι στο οποίο το ελληνικό πρωτάθλημα βαστάει… γερά! Ποιο είναι αυτό; Μα οι η κερκίδα και συγκεκριμένα οι γυναικείες παρουσίες που σε κάθε ματς «κλέβουν την παράσταση».

Κι επειδή προς το παρόν τουλάχιστον δεν έχουμε πρωτάθλημα εν εξελίξει to10.gr σας φρόντισε να σας θυμίσει την ομορφιά που χάνουμε, κάθε εβδομάδα που κυλάει χωρίς σέντρα στην Σούπερ Λίγκα. Ισως οι εν λόγω κυρίες να είναι πλέον και ο μοναδικός λόγος που μας λείπει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ