Νούνιες – «Κάποτε έβλεπες τον Βαλμπουενά στη Γαλλία και τώρα τον έχεις αντίπαλο»

Νούνιες – «Κάποτε έβλεπες τον Βαλμπουενά στη Γαλλία και τώρα τον έχεις αντίπαλο»

Ο Κρίστοφερ Νούνιες, μίλησε για την επιλογή του έρθει στην Ελλάδα, για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και για τον Ματιέ Βαλμπουενά.

Συνέντευξη στο ESPN της Αργεντινής παραχώρησε ο νέος παίκτης της Λαμίας, Κρίστοφερ Νούνιες, με τον μεσοεπιθετικό των «κυανόλευκων» να εμφανίζεται αρκετά ικανοποιημένος από την επιλογή του.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην ποιότητα του ελληνικού πρωταθλήματος και στάθηκε σε παίκτες όπως ο Ματιέ Βαλμπουενά που κάποτε τον έβλεπε στην Γαλλία και τώρα τον έχει αντίπαλο.

Οι δηλώσεις του Κρίστοφερ Νούνιες:

Για το επίπεδο που συνάντησε και τα ματς με Ολυμπιακό και ΑΕΚ: «Ηταν μια πολύ ωραία εμπειρία. Το κίνητρο ήταν μεγάλο επειδή δεν είχα αντιμετωπίσει ποτέ αυτές τις ομάδες και το να μπορώ να τις αντιμετωπίσω αυτή τη στιγμή είναι ότι καλύτερο. Κάποτε έβλεπες τον Ματιέ Βαλμπουενά στη Γαλλία και τώρα το να μπορείς να τον αντιμετωπίσεις σου δίνει κίνητρο και μπορείς να συγκρίνεις τον εαυτό σου, με το επίπεδο που υπάρχει».

Για την προσαρμογή του: «Η γλώσσα είναι πολύ περίπλοκη, αλλά υπάρχει ένας Ελληνας συμπαίκτης που έπαιξε στην Ισπανία και με βοηθάει λίγο. Παράλληλα πέφτουν και οι θερμοκρασίες. Είμαι καλά τακτοποιημένος, προπονούμαστε το βράδυ και το απόγευμα υπάρχουν πολλά καφέ, οπού ο καθένας μπορεί να καθίσει και στη συνέχεια πάω στην προπόνηση. Αν κάποιος δεν έχει συνηθίσει σε τόσο υψηλές θερμοκρασίες, θα αισθανόταν βαριά τα πόδια του, όπως συνέβη και με εμένα».

Για την επιλογή της Λαμίας και της Ελλάδας: «Αυτή ήταν η επιθυμία μου. Το πρώτο πράγμα που είπα στον εαυτό μου όταν ήρθα εδώ είναι πως θέλω να ξεχωρίσω και νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Εδώ το επίπεδο είναι υψηλό. Πολλές ομάδες που αντιμετωπίζεις ρωτούν πληροφορίες για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Είναι πιο εύκολο να είσαι εδώ παρά να είσαι στην Κόστα Ρίκα. Είχα την ελπίδα ότι οι εκπρόσωποί μου θα έβρισκαν κάτι εκτός της χώρας (σ.σ. της Κόστα Ρίκα)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ