Ο Χολέμπας έγινε ημι-επαγγελματίας και… προπονητής!

Ο Χολέμπας έγινε ημι-επαγγελματίας και… προπονητής!

Ο Χοσέ Χολέμπας ανακοίνωσε ότι σταματάει το ποδόσφαιρο σε επαγγελματικό επίπεδο και ότι αρχίζει μαθήματα για να γίνει προπονητής!

Ο Χοσέ Χολέμπας αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό. Με κάθε επισημότητα. Και παράλληλα αποχαιρέτησε την ενεργό δράση. Τουλάχιστον σε επαγγελματικό επίπεδο. Αντίθετα, άνοιξε μια νέα πόρτα στην ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία. Αυτήν της προπονητικής.

«Πολύ, πολύ καθυστερημένα, αλλά θα ήθελα να πω ευχαριστώ στον Ολυμπιακό και στον κόσμο για τη σπουδαία υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας μου. Ξεκινάει μια νέα πρόκληση να παραμείνω σε καλή φυσική κατάσταση και να ξεκινήσω τη δεύτερη επιλογή μου, να πάρω το δίπλωμά μου ως προπονητής», ανέφερε στο σχετικό μήνυμα που ανέβασε στα social media ο Χολέμπας, ανακοινώνοντας τις αποφάσεις του.

Με μια μικρή διαφορά. Οπως προαναφέραμε, ο Χολέμπας δεν σταματάει τελείως το ποδόσφαιρο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα συνεχίσει να παίζει, σε ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας της Γερμανίας, στην πόλη του, το Ασάφενμπουργκ. Και συγκεκριμένα στην Μπάγερν Αλτσεναου. Ομάδα της 5ης κατηγορίας του γερμανικού ποδοσφαίρου… ημι-επαγγελματική, με σκοπό να συνεχίσει να είναι σε καλή κατάσταση και να… μη βαριέται!

Η νέα του ομάδα τον παρουσίασε, μάλιστα, με τον ίδιο να δίνει και συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Αλτσενάου, όπου μεταξύ άλλων υποστήριξε πως η κορυφαία στιγμή στην καριέρα του ήταν η παρουσία του στον Ολυμπιακό: «Ξεκάθαρα, ο Ολυμπιακός. Είναι η Μπάγερν της Ελλάδας και το συναίσθημα δεν μπορεί να ξεπεραστεί. Η Ρόμα ήταν επίσης εξαιρετική. Η πόλη κι ο σύλλογος είναι σε άλλο επίπεδο. Επίσης, όλοι θέλουν να παίξουν στην Premier League, επειδή είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο».

Παράλληλα, για πρώτη φορά αποκάλυψε τις σκέψεις και ενέργειές του, για να ακολουθήσει καριέρα προπονητή. Και όπως φαίνεται, ο 37χρονος πρώην μπακ του Ολυμπιακού, αποφάσισε να παραμείνει στο ποδόσφαιρο, αλλά από έναν πόστο που μέχρι και πριν από λίγο καιρό δεν τον ιντρίγκαρε. Αρχίζοντας να κάνει τη συγκεκριμένη δουλειά από τα τμήματα υποδομής της Μπάγερν…

O Χολέμπας αγωνίστηκε σε 173 παιχνίδια με τη φανέλα του Ολυμπιακού, έχοντας 10 γκολ και 26 ασίστ. Επιπλέον, αγωνίστηκε σε Γουότφορντ (124 ματς, 6 γκολ, 14 ασίστ), Ρόμα (34 ματς, 1 γκολ, 1 ασίστ) και Μόναχο 1860 (81 ματς, 7 γκολ, 9 ασίστ). Με την Εθνική Ελλάδος αγωνίστηκε 38 φορές, έχοντας 1 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ