Αναλαμβάνει τον Ατρόμητο ο Παράσχος

Αναλαμβάνει τον Ατρόμητο ο Παράσχος

Ο Γιώργος Παράσχος θα είναι αυτός που θα διαδεχθεί τον Άνχελ Λόπεθ στον πάγκο του Ατρόμητου και το βράδυ αναμένεται η καθοριστική συνάντησή του με τους Γιώργο Σπανό και Γιάννη Αγγελόπουλο.

Για λίγες μόνο ώρες θα μείνει όπως φαίνεται κενή η θέση του προπονητή στον πάγκο του Ατρόμητου. Η ομάδα του Περιστερίου ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Άνχελ Λόπεθ το μεσημέρι της Παρασκευής, με τον Γιώργο Παράσχο να είναι έτοιμος να αντικαταστήσει τον Ισπανό τεχνικό.

Ο έμπειρος προπονητής έχει συμφωνήσει για την επιστροφή του στον Ατρόμητο και το βράδυ αναμένεται να συναντηθεί με τους Γιώργο Σπανό και Γιάννη Αγγελόπουλο ώστε να δώσουν τα χέρια. Αυτή θα είναι η τρίτη θητεία του Παράσχου στην ομάδα της οποίας έχει διατελέσει προπονητής ακόμη δύο φορές στο παρελθόν.

Η πρώτη ήταν από τον Ιούνιο του 2005 μέχρι τον Ιανουάριο του 2007 και η δεύτερη από τον Απρίλιο του 2013 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2014. Συνολικά κάθισε στον πάγκο του Ατρόμητου σε 112 παιχνίδια, με απολογισμό 46 νίκες, 31 ισοπαλίες και 35 ήττες.

Οι άνθρωποι της ομάδας κατέληξαν σε αυτή την επιλογή καθώς θεωρούν πως περιέχει ελάχιστο ρίσκο αφού και ο Παράσχος γνωρίζει την ομάδα αλλά και η ομάδα εκείνον και όσα μπορεί να προσφέρει ώστε να αλλάξει άμεσα η εικόνα στον αγωνιστικό χώρο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ