ΑΕΚ – Έτσι θα καλύψει το κενό του Άμραμπατ στην Τούμπα ο Μιλόγεβιτς

ΑΕΚ – Έτσι θα καλύψει το κενό του Άμραμπατ στην Τούμπα ο Μιλόγεβιτς

Οι σκέψεις του Βλάνταν Μιλόγεβιτς για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όπου είναι ανοιχτή ουσιαστικά μία θέση στην ενδεκάδα.

Με ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα θα ταξιδέψει η ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Νόρντιν Άμραμπατ υπέστη θλάση στο παιχνίδι με τη Λαμία και δεν θα είναι στη διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς για το ματς της Τούμπας. Αυτός είναι και ο μοναδικός ουσιαστικά προβληματισμός του Σέρβου τεχνικού. Πώς θα καλύψει το κενό του Μαροκινού άσου.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Η πεντάδα της άμυνας δεν αλλάζει. Ο Στάνκοβιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Μισελέν, Βράνιες, Τζαβέλλα και Χατζισαφί μπροστά του από τα δεξιά προς τα αριστερά. Ο Λε Ταλέκ θα είναι και πάλι στα χαφ και εδώ αρχίζουν τα ερωτηματικά για τον παίκτη που θα χρησιμοποιήσει ο Μιλόγεβιτς αντί του Άμραμπατ, καθώς ενδέχεται να επηρεαστεί και ο σχηματισμός.

Είτε 4-2-3-1 με τον Σιμάνσκι δίπλα από τον Γάλλο και τον Τσούμπερ στα αριστερά είτε 4-3-3 με τους Σιμάνσκι και Τσούμπερ σε ρόλο εσωτερικών χαφ και τον Τάνκοβιτς στα αριστερά. Ο Λιβάι Γκαρσία που επιστρέφει από την τιμωρία θα είναι δεδομένα στο δεξί άκρο της επίθεσης και ο Αραούχο στην κορυφή. Ανοιχτή είναι και η θέση πίσω από τον Αργεντινό αφού ανάλογα με τον σχηματισμό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο Μάνταλος ή ο Γέφτιτς, στο 4-3-3 κυρίως. Πολλά θα ξεκαθαρίσουν σήμερα στην τελευταία προπόνηση πριν η ομάδα αναχωρήσει για Θεσσαλονίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ