Έτσι θα παίξει η ΑΕΚ στην Τούμπα

Έτσι θα παίξει η ΑΕΚ στην Τούμπα

Πρώτο μεγάλο τεστ για την ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα, με την Ένωση να φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και να στοχεύει μόνο στη νίκη παρά τα αρκετά αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου η ΑΕΚ η οποία φιλοξενείται απόψε (20:30) από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν. Μοναδικός στόχος για την Ένωση είναι φυσικά η νίκη που θα της δώσει μεγάλο ψυχολογικό αλλά και βαθμολογικό πλεονέκτημα έναντι του αντιπάλου της.

Τα προβλήματα ωστόσο δεν λείπουν από τους «κιτρινόμαυρους». Νόρντιν Άμραμπατ, Πέτρος Μάνταλος και Κώστας Γαλανόπουλος δεν είναι στη διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς που είδε τον Αντρέ Σιμόες να επιστρέφει σε αποστολή μετά από επτά σχεδόν μήνες ενώ μέσα για πρώτη φορά είναι και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Μιλάν Μοχαμάντι.

Όσον αφορά στα πλάνα του Σέρβου τεχνικού, το 4-2-3-1 αναμένεται να προτιμηθεί με τον Στάνκοβιτς να είναι κάτω από τα δοκάρια. Ο Μισελέν θα είναι στο δεξί άκρο της άμυνας, Βράνιες και Τζαβέλλας στα στόπερ, με τον Χατζισαφί αριστερά. Ο Λε Ταλέκ με τον Σιμάνσκι στα χαφ, δεξιά στην επίθεση ο Γκαρσία, αριστερά ο Τσούμπερ και στην κορυφή ο Αραούχο με τον Γέβτιτς να ξεκινά από πίσω του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ