Ολυμπιακός – Στον πάγκο οι Εμβιλά και Ελ Αραμπί

Ολυμπιακός – Στον πάγκο οι Εμβιλά και Ελ Αραμπί

Είχαν χάσει τα τελευταία ματς λόγω τραυματισμού, αλλά βρίσκονται στον πάγκο στο ματς με τον Αστέρα – Θεαματική η βελτίωση της κατάστασης του Εμβιλά, που δίνει το «παρών», ενώ αρχικά ο στόχος ήταν να προλάβει το ματς τη Φενέρ.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Αστέρα την Τρίπολη (16:00) για την 4η αγωνιστική της Superleague, με τον τεχνικό των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς, λίγο μετά τις 15:00 να ανακοινώνει την 11άδα για το σημερινό παιχνίδι με τους Αρκάδες.

Σε αυτή όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, δεν βρίσκονται οι Γιαν Εμβιλά και Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Γάλλος μέσος και ο Μαροκινός επιθετικός είχαν χάσει τα τελευταία ματς των πρωταθλητών λόγω τραυματισμού, αλλά όπως φαίνεται πλέον ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν, καθώς βρίσκονται στον πάγκο για το σημερινό παιχνίδι με τον Αστέρα.

Η παρουσία του Γάλλου μέσου ειδικά αποτελεί έκπληξη, καθώς ο αρχικός στόχος ήταν να προλάβει το μεσοβδόμαδο παιχνίδι με την Φενερμαχτσέ στην Πόλη, για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο Γιαν Εμβιλά δούλεψε σκληρά τις προηγούμενες ημέρες, ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και βρίσκεται στην 20άδα για το σημερινό ματς.

Αντίθετα, εκτός μετά από απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς έμειναν οι Τζολάκης, Μπα και Σουρλής. Μαζί με τους Εμβιλά και Ελ Αραμπί, στον πάγκο βρίσκονται επίσης οι Κρίστινσον, Κούντε, Ρόνι Λόπες, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Βαλμπουενά και Αβραάμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ