Μάντζιος – «Πήραμε ένα σημαντικό τρίποντο, θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι»

Μάντζιος – «Πήραμε ένα σημαντικό τρίποντο, θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι»

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε μετά τη νίκη του Άρη επί του Ατρομήτου (1-3) και έστειλε μήνυμα βελτίωσης ενόψει της συνέχειας.

Μετά τη νίκη του Άρη επί του Ατρομήτου (1-3) ο Άκης Μάντζιος μίλησε στην κάμερα της Nova και ανέφερε πως η ομάδα του πήρε ένα σημαντικό τρίποντο, ενώ έστειλε μήνυμα βελτίωσης ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, ξεκινήσαμε καλά βρήκαμε ένα γρήγορο γκολ και είχαμε τον έλεγχο απέναντι σε έναν αντίπαλο καλό που θα γίνει ακόμα καλύτερος.

Κάναμε αρκετά ατομικά λάθη, αλλά έχουμε ακόμα άγχος και πίεση στο παιχνίδι μας. Κάνανε όλα τα παιδιά εξαιρετική προσπάθεια και πήραμε ένα σημαντικό τρίποντο. Η ομάδα θα πατήσει ακόμα καλύτερα και θα βρει τον καλό της εαυτό.

Έχουμε ένα ρόστερ εξαιρετικό ήρθαν και καινούργιοι παίκτες και θα αποκτήσουμε σύντομα καλύτερη χημεία για να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Υπάρχει πίστη κανείς δεν αμφισβήτησε το ρόστερ. Όλοι είναι υπολογίσιμοι για εμάς».

Για τους πολλούς τραυματισμούς, σχολίασε: «Είναι μια κακή περίοδος στο κομμάτι των τραυματισμών. Θα τους αξιολογήσουμε. Η αλήθεια είναι πως μαζευτήκανε πολλοί. Θα δούμε πόσο θα μείνουν έξω και θα προσπαθήσουμε ότι λείπει να το καλύψουμε με τους υγιείς παίκτες».

Πρόσθεσε: «Σίγουρα η νίκη αυτή κάνει πιο ευχάριστη τη διαδρομή μας. Πρέπει να έχουμε ισορροπία σε καλές και κακές στιγμές. Είναι δύσκολο μεγάλο πρωτάθλημα και είμαστε ακόμα στην αρχή».

Για τον Γιώργο Παράσχο: «Συνεργάστηκα μαζί του τον είχα ως προπονητή όσο ήμουν ποδοσφαιριστής και ήμουν και συνεργάτης του. Είναι ένας καταξιωμένος προπονητής και εξαιρετικός άνθρωπος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ