ΑΕΚ – Πάει για μετά τη διακοπή η επιστροφή του Άμραμπατ

ΑΕΚ – Πάει για μετά τη διακοπή η επιστροφή του Άμραμπατ

Όπως όλα δείχνουν ο Νόρντιν Άμραμπατ δεν θα δώσει το παρών ούτε στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό, με την επιστροφή του να υπολογίζεται μετά τη διακοπή.

Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ και την κακή εμφάνιση στην Τούμπα, η ΑΕΚ έχει στρέψει την προσοχή της στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό την Κυριακή (16:00).

Όπως φαίνεται, η Ένωση δεν θα έχει στη διάθεση της τον Νόρντιν Άμραμπατ, ο οποίος ταλαιπωρείται από μια θλάση που υπέστη στο ματς με τη Λαμία. Μπορεί ο ίδιος να θέλει σαν τρελός να αγωνιστεί στο Αγρίνιο, ενώ ήταν και απαρηγόρητος που έχασε το πρώτο ντέρμπι της σεζόν την Κυριακή (26/9), οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.

Θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του ο Μαροκινός εξτρέμ, όμως λογικά θα επανέλθει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος που ακολουθεί.

Από την άλλη, ο Πέτρος Μάνταλος δείχνει να έχει περισσότερες πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι με τα «καναρίνια», με τον αρχηγό του Δικεφάλου να ενδέχεται να ανεβάσει στροφές τις επόμενες μέρες για να τεθεί στη διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ