«Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Ατλέτικο ενδιαφέρονται για Κριστιάνο» (vids)

«Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Ατλέτικο ενδιαφέρονται για Κριστιάνο» (vids)

Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ φέρονται να τσεκάρουν τον αριστερό μπακ της Σερίφ Τιρασπόλ, Κριστιάνο, ενώ στο «κόλπο» βρίσκεται και η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η Σερίφ Τιρασπόλ αποτελεί τη μεγάλη έκπληξη του φετινού Champions League, καθώς όχι μόνο βρίσκεται στους ομίλους, αλλά στην πρεμιέρα νίκησε με 2-0 και τη Σαχτάρ στο Ντόνετσκ. Η ομάδα από τη Μολδαβία «τρελαίνει» την Ευρώπη, ενώ και οι ποδοσφαιριστές της έχουν μπει στο «μάτι» αρκετών συλλόγων.

Ένας από αυτούς φέρεται να είναι και ο Κριστιάνο ντα Σίλβα Λέιτε. Σύμφωνα με όσα αναφέρει εφημερίδα της Μολδαβίας, ο 28χρονος Βραζιλιάνος αριστερός μπακ φαίνεται να απασχολεί τόσο τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, όσο και την Ατλέτικο Μαδρίτης. Τόσο οι ερυθρόλευκοι αλλά και ο Δικέφαλος του βορρά ακούστηκαν για αριστερά μπακ στο φινάλε της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, ωστόσο δεν προχώρησαν σε κάποια έξτρα κίνηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για έναν αριστερό μπακ με εξαιρετικά χαρακτηριστικά και φουλ επιθετικό, που μπορεί κάλλιστα να αγωνιστεί και ως εξτρέμ, με τον Ντιέγκο Σιμεόνε να παρακολουθεί εδώ και αρκετούς μήνες στενά την περίπτωση του για την Ατλέτικο.

Όσον αφορά τον Κριστιάνο, έπαιξε βασικός σε όλα τα ματς της Σερίφ στα προκριματικά του Champions League και στο 2-0 της πρεμιέρας των ομίλων με τη Σαχτάρ είχε δύο ασίστ κερδίζοντας θέση στην κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής. Εκτός αυτού αποτελεί αναντικατάστατο μέλος της ομάδας από τη Μολδαβία, ενώ θεωρούν τα ΜΜΕ της χώρας πως είναι θέμα χρόνου να πάρει μεταγραφή για μια καλύτερη ομάδα και ένα ποιοτικότερο πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, όπως γράφει σήμερα ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», το συμβόλαιό του λήγει τον Δεκέμβριο του 2022 και η Σερίφ φέρεται να τον κοστολογεί στα 5 εκατ. ευρώ, παρά το γεγονός ότι σε 1 χρόνο και κάτι θα μπορέσει να διαπραγματευτεί ως ελεύθερος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ