ΑΕΚ – Τι ισχύει με τον δανεισμό του Αθανασιάδη στη Σέριφ

ΑΕΚ – Τι ισχύει με τον δανεισμό του Αθανασιάδη στη Σέριφ

Ποια είναι η συμφωνία της ΑΕΚ με τη Σέριφ για τον δανεισμό του Γιώργου Αθανασιάδη;

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιώργο Αθανασιάδη, η Σέριφ κατάφερε να γράψει ιστορία, καθώς έφυγε με το διπλό από την έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης, κάνοντας έτσι το 2/2, μετά και τη νίκη επί της Σαχτάρ στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League!

Ο Έλληνας τερματοφύλακας που έκανε την εμφάνιση της καριέρας του απέναντι στη Βασίλισσα της Ευρώπης, αγωνίζεται στην ομάδα της Μολδαβίας ως δανεικός από την ΑΕΚ και όπως είναι φυσικό, τα ερωτήματα για το μέλλον του είναι πολλά, με μεγαλύτερο το θέμα της οψιόν αγοράς.

Ωστόσο, όπως προκύπτει από το στρατόπεδο της Ένωσης, η Σέριφ δεν κατάφερε να εξασφαλίσει καμία οψιόν αγοράς, κάτι που σημαίνει πως ο Αθανασιάδης αγωνίζεται στη Σέριφ ως… απλός δανεικός. Μάλιστα, η ΑΕΚ φέρεται να είχε προτείνει στους Μολδαβούς ένα μεγάλο ποσό για οψιόν, ωστόσο εκείνοι απέρριψαν την πρόταση.

Από την άλλη, οι δύο ομάδες αναμένεται να μπουν ξανά σε συζητήσεις, με την ΑΕΚ πάντως να έχει το πάνω χέρι, καθώς ο Αθανασιάδης έχει καταφέρει να εκτοξεύσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ