Παναθηναϊκός : «O Βέμερ αρνήθηκε όλες τις προτάσεις μας»

Παναθηναϊκός : «O Βέμερ αρνήθηκε όλες τις προτάσεις μας»

Οι πράσινοι τονίζουν πως ο Βέμερ είναι ανένδοτος κι έχει αρνηθεί όλες τις προτάσεις διακανονισμού που του έχει κάνει ο Παναθηναϊκός.

Από τον Παναθηναϊκό διαψεύδουν τα λεγόμενα του δικηγόρου του Γερμανού και λένε πως όσες προσπάθειες κι αν έχουν κάνει με συγκεκριμένες προτάσεις για συμβιβαστική λύση, έχουν πέσει στο κενό. Η κόντρα μεταξύ Παναθηναϊκού και Βέμερ συνεχίζεται, με τις δύο πλευρές να υποστηρίζουν εντελώς διαφορετικά πράγματα όσον αφορά τα οφειλόμενα και το αν ο Παναθηναϊκός έχει προτείνει ή όχι κάποια πρόταση στον Γερμανό.

Ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή εξακολουθεί να λέει πως από τον Παναθηναϊκό δεν τον έχουν πλησιάσει καν για να βρεθεί μία λύση, όμως από τους «πράσινους» υποστηρίζουν το αντίθετο. Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως στις επανειλημμένες προσεγγίσεις του Παναθηναϊκού προκειμένου να βρεθεί συμβιβαστική λύση, ο Γερμανός παραμένει αρνητικός. Από τον Παναθηναϊκό διαρρέεται ότι στην προτελευταία εκδίκαση της υπόθεσης, ο δικαστής δέχθηκε την διακοπή τη συζήτησης προκειμένου να βρεθεί ο τρόπος καταβολής της οφειλής.

Ο Παναθηναϊκός πρότεινε να πάρει μία δόση των 100.000ευρώ(από 50.000 για δύο εβδομάδες) και οκτώ δόσεις των 50.000 ευρώ. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν την δέχθηκε. Ο Παναθηναϊκός επανέφερε την πρόταση στην τελευταία εκδίκαση της υπόθεσης  την περασμένη Tετάρτη, αλλά και πάλι η πλευρά Βέμερ ήταν αρνητική, ζητώντας να καταβληθούν μπροστά 300.000ευρώ και άλλα 300 σε τρείς δόσεις των 100.000ευρώ, κάτι που με την υπάρχουσα οικονομική κατάσταση δεν μπορεί να υλοποιήσει η ΠΑΕ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ