Ολυμπιακός – Αυτή είναι η αποστολή – Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής

Ολυμπιακός – Αυτή είναι η αποστολή – Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Ολυμπιακό, ενόψει του αυριανού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (3/10, 20:30).

Εκτός αποστολής από το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (3/10, 20:30), με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, έμεινε ο Χένρι Ονιεκούρου.

Ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός υπέστη θλάση στο μακρό προσαγωγό του αριστερού ισχίου και τέθηκε νοκ-άουτ από το αυριανό παιχνίδι με το Τριφύλλι, για την 5η αγωνιστική της Super League. Εκτός αποστολής έμεινε επίσης ο Γιαν Εμβιλά, ο οποίος αντιμετωπίζει επίσης πρόβλημα τραυματισμού και δεν είχε παίξει ούτε στον πρόσφατο αγώνα με την Φενέρ για τους ομίλους του Europa League.

Αντίθετα, στις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται ο Γκάρι Ροντρίγκες, με το όνομα του 30χρονου εξτρέμ να συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά σε αποστολή του Ολυμπιακού. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός, που αποκτήθηκε στις… καθυστερήσεις της μεταγραφικής περιόδου, μετράει αντίστροφα για το ντεμπούτο του με τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Οι Ερυθρόλευκοι μετά το διπλό στην Τουρκία, θέλουν απέναντι στον Παναθηναϊκό να πετύχουν την τέταρτη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα και να επιστρέψουν στην κορυφή της βαθμολογίας

Αναλυτικά η αποστολή:

Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ο. Μπα, Μάρκοβιτς, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Ροντρίγκες, Λόπες, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ