Ιωνικός – Χωρίς Λένις με Λαμία

Ιωνικός – Χωρίς Λένις με Λαμία

Χωρίς τον Ρεϊνάντο Λένις θα παραταχθεί απέναντι στη Λαμία ο Ιωνικός.

Το όνομα του Ρεϊνάντο Λένις δεν συμπεριλαμβάνεται στην 22μελή αποστολή που ανακοίνωσε ο τεχνικός του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός, για την αυριανή αναμέτρηση με τη Λαμία (3/10, 20:30), στο γήπεδο της Νεάπολης, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Λένις συνέχισε με αποθεραπεία και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση του Σαββάτου (2/10). Ο Tζέρσον Καμπράλ όπως και όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές των «κυανόλευκων» προπονήθηκαν κανονικά, πλην φυσικά του Θεοδόση Μαχαίρα, ο οποίος στα τέλη του περασμένου Αυγούστου υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Αναλυτικά, η αποστολή του Ιωνικού για το ματς με τη Λαμία: Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Λευτέρης Χουτεσιώτης, Κώστας Τσιριγώτης, Νίκος Βαφέας, Γιώργος Βαλεριάνος, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Γιώργος Μύγας, Σαλβαδόρ Σάντσεζ, Γιάννης Κιάκος, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Γιάννης Γκοτσούλιας, Αίας Άοσμαν, Ντάλσιο Γκόμες, Αλμπέρτο Μπουένο, Βασίλης Πογοσιάν, Αλεξίς Ρομαό, Βουλνέτ Μπάσα, Χοσέ Κάνιας, Γιώργος Μάναλης, Τζέρσον Καμπράλ, Λευτέρης Ματσούκας, Ροτζέριο Τουράμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ