Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 – Ούτε τώρα ο Ατρόμητος

Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 – Ούτε τώρα ο Ατρόμητος

Αν και ήταν μπροστά μέχρι και το 87ο λεπτό, ο Ατρόμητος είδε τον ΠΑΣ να του... κλέβει έναν βαθμό (1-1) στο Περιστέρι και έτσι η ομάδα του Γιώργου Παράσχου παρέμεινε χωρίς νίκη στη φετινή σεζόν της Super League.

Δεν τα κατάφερε ξανά ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου είχε την υπεροχή στο Περιστέρι απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο ένα γκολ του Μορέιρα στα τελευταία λεπτά της στέρησε για άλλη μία φορά το «τρίποντο», με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 και να παίρνουν από έναν βαθμό.

Παρότι ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος σχεδόν σε όλο το παιχνίδι, η μη αποτελεσματικότητα του δεν του επέτρεψε να πάρει όλους τους βαθμούς, παραμένοντας έτσι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις δύο βαθμούς.

Αήττητος παρέμεινε ο ΠΑΣ που συνεχίζει να εντυπωσιάζει, μειώνοντας τη διαφορά του από τον 1ο Βόλο στους τρεις βαθμούς! Πρώτο γκολ με τη φανέλα του Ατρομήτου για τον Κλωναρίδη.

Ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και σκόραρε με το… καλημέρα. Μετά από κακό γύρισμα του Πίρσμαν στον Λοντίγκιν, ο Κλωναρίδης κατάφερε να προλάβει πρώτος την μπάλα και αφού πέρασε τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ, σκόραρε και έγραψε το 1-0 μόλις στο 6ο λεπτό.

Αυτό ήταν και το πρώτο γκολ του Έλληνα επιθετικού με τη φανέλα του Ατρομήτου.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και έδωσαν συνέχεια στην πίεση τους. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου άνοιξε ωραία το γήπεδο, ο Βασιλαντωνόπουλος έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Κλωναρίδης άφησε τη μπάλα κάτω από τα πόδια, ωστόσο ο Λοντίγκιν κατάφερε να βγάλει τόσο το πρώτο πλασέ του Καστεγιάνο, όσο και το δεύτερο.

Την πρώτη καλή στιγμή του είχε ο ΠΑΣ λίγο αργότερα, όταν ο Περέα εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Χατζηισαΐα και έφυγε στην κόντρα, χωρίς ωστόσο να τελειώνει σωστά τη φάση.

Ίδιο και το ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος. Ο Κουλούρης μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, πλάσαρε ωραία, ωστόσο ο Λοντίγκιν έβγαλε εντυπωσιακά και κράτησε στο παιχνίδι τον ΠΑΣ.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή σχεδόν σε όλο το δεύτερο μέρος και ουσιαστικά είχαν τον απόλυτο έλεγχο, φτάνοντας κοντά στο γκολ με τον Νάτσο και τον Κλωναρίδη να μην ευστοχούν.

Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο κατάφεραν να βρουν τη μεγάλη τους στιγμή, όταν ο Μπρένερ σούταρε μέσα από την περιοχή, υποχρεώνοντας τον Πίριτς να κάνει μία μεγάλη απόκρουση στο 72ο λεπτό.

Και εκεί που όλα έδειχναν πως ο Ατρόμητος θα έφτανε επιτέλους στη νίκη, εμφανίστηκε λίγο πριν από το τέλος ο Μορέιρα στο 88ο λεπτό για να βάλει σε… μπελάδες την ομάδα του Περιστερίου.

Η φάση πέρασε από τον έλεγχο του VAR και τελικά μέτρησε, με τον ΠΑΣ να… κλέβει ουσιαστικά έναν βαθμό από τον Ατρόμητο που δεν κατάφερε για άλλη μία φορά να φύγει από το γήπεδο με τους τρεις βαθμούς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Παράσχος): Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος(90′ Μουνίθ), Χατζηισαΐας, Παπαδόπουλος, Καστεγιάνο, Ντένιτς, Σάλομον, Γκαλβάο, Καρτάλης(61′ Νάτσος), Κλωναρίδης(75′ Κωτσόπουλος), Κουλούρης(75′ Mπεντινέλι)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε(82′ Παντελάκης), Πέερσμαν, Μορέιρα, Καραχάλιος(82′ Μίνα), Ντομίνγκεθ, Σνάιντερ(65′ Μπρένερ), Τριάδης(46′ Λώλης), Περέα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ