Μπρινιόλι: «Κυρίαρχος ο Ολυμπιακός, εμείς ήμασταν συμπαγείς»

Μπρινιόλι: «Κυρίαρχος ο Ολυμπιακός, εμείς ήμασταν συμπαγείς»

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι μίλησε μετά τη λευκή ισοπαλία ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» ήταν κυρίαρχοι, αλλά και ότι η ομάδα του ήταν συμπαγής.

Μετά τη λευκή ισοπαλία ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι μίλησε στην κάμερα της Nova και τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» ήταν κυρίαρχοι, αλλά και πως η ομάδα του ήταν συμπαγής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Στη διάρκεια της εβδομάδας είχαμε κάποιους συμπαίκτες που δεν μπόρεσαν να είναι παρόντες. Είμαι ικανοποιημένος γιατί καταφέραμε να πάρουμε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Ολυμπιακός είχε περισσότερο την κυριαρχία του παιχνιδιού και μεγαλύτερη κατοχή, όμως σταθήκαμε δυνατοί και συμπαγείς. Όλοι όσοι έπαιξαν βοήθησαν και κάναμε μία καλή προσπάθεια. Είναι ένα αποτέλεσμα το οποίο αξίζαμε.

Είναι ένας βαθμός που ενδεχομένως δεν μας ικανοποιεί απόλυτα γιατί θέλουμε πάντα τη νίκη, αλλά είναι ένα αποτέλεσμα που μας δίνει το έναυσμα για να συνεχίσουμε».

Για το αν η ατμόσφαιρα θυμίζει ντέρμπι στην Ιταλία: «Σίγουρα το να είμαστε εδώ σε ένα γήπεδο εκτός έδρας δεν ήταν εύκολο. Ήταν όμως ένα κίνητρο. Είχαμε τους φιλάθλους μας νοερά δίπλα μας. Τους περιμένουμε ξανά στο γήπεδο μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ