Εκνευρισμός στον ΠΑΟΚ για το Καυτανζόλγειο

Εκνευρισμός στον ΠΑΟΚ για το Καυτανζόλγειο

Έξαλλός ο Ιβάν Σαββίδης με το θέμα του Καυτανζογλείου, έδωσε εντολή να βρεθεί άλλο γήπεδο για την πρώτη ομάδα, για όσο θα διαρκέσουν τα έργα στην Τούμπα.

Τη μεγάλη του ενόχληση για τους όρους της συμφωνίας που επιδιώκει το Καυτανζόγλειο με τον ΠΑΟΚ, εξέφρασε μέσω ενημέρωσής της η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ. Αρχικά το γήπεδο προοριζόταν για να αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ Β’ στη Super League 2 και στη συνέχεια για την πρώτη ομάδα του, όταν θα ξεκινούσαν τα έργα για τη νέα Τούμπα.

Μέσω ενημέρωσής του ο Δικέφαλος του Βορρά κάνει λόγο για απαράδεκτη σύμβαση και ενημερώνει πως ο ΠΑΟΚ Β’ δεν πρόκειται να αγωνιστεί τελικά εκεί ενώ θα αναζητηθεί και άλλη έδρα για την πρώτη ομάδα.

«Μετά την απαράδεκτη τελική σύμβαση που στάλθηκε από την διοίκηση του Καυτανζογλείου Σταδίου προς υπογραφή στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, και η οποία καταστρατηγεί κάθε προηγούμενη συζήτηση και προφορική συμφωνία, με εντολή του Προέδρου, Ιβάν Σαββίδη, ο ΠΑΟΚ Β/ δεν προτίθεται να αγωνιστεί στο Καυτανζόγλειο.

Η καθυστέρηση στην αποστολή της σύμβασης, και η αποστολή της μόλις 5 μέρες πριν την έναρξη της SL2 με κατάπτυστους όρους, έγινε σκοπίμως ώστε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να εγκλωβιστεί. Ωστόσο η ομάδα του ΠΑΟΚ Β’ θα αγωνιστεί κατά πάσα πιθανότητα στο γήπεδο του Μακεδονικού και ήδη έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες για την αλλαγή έδρας.

Παράλληλα δόθηκε η εντολή να εξεταστούν οι εναλλακτικές για την μετεγκατάσταση της πρώτης ομάδας την περίοδο κατασκευής της Νέας Τούμπας, καθώς τόσο η διοίκηση του Καυτανζογλείου, όσο και ο πολιτικός της προϊστάμενος κ. Αυγενάκης δείχνουν ξεκάθαρα την απροθυμία τους να δώσουν τις απαραίτητες λύσεις.

Το γεγονός είναι πως ένα μήνα μετά τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού, καμία ουσιαστική κίνηση στο θέμα του Καυτανζογλείου δεν έχει γίνει όσον αφορά τη μετεγκατάσταση της Α’ ομάδας ενώ και η αντιμετώπιση του ΠΑΟΚ Β’ μας δημιουργεί εύλογους προβληματισμούς για το μέλλον. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει άλλο χρόνο να χάνει» αναφέρεται στην ενημέρωση του ΠΑΟΚ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ