Νίκος Τσουμάνης – Θρήνος και ερωτήματα για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή

Νίκος Τσουμάνης – Θρήνος και ερωτήματα για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή

Από τη Δευτέρα το απόγευμα η σύντροφός του τον έψαχνε αλλά δεν είχε καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί του. Πριν χαθούν τα ίχνη του, της είχε πει πως θα βγει για μία βόλτα…

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του 31χρονου ποδοσφαιριστή του Μακεδονικού Νίκου Τσουμάνη που βρέθηκε χθες το πρωί νεκρός με περασμένα tie wrap στο λαιμό μέσα στο αυτοκίνητο του, στην μαρίνα της Νέας Κρίνης στην Καλαμαριά.

Ο ποδοσφαιριστής φαίνεται πώς ήταν «θύμα» της κατάθλιψης και της οικονομικής ασφυξίας, εξαιτίας κάποιου χρέους που είχε δημιουργήσει. Γι’ αυτό το λόγο οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες θεωρούν πως σημαντικές θα είναι οι καταθέσεις τόσο της κοπέλας του όσο και των φίλων και συνεργατών του. Σημαντικά θα είναι επίσης και τα στοιχεία που ίσως προκύψουν από τον έλεγχο του κινητού του τηλεφώνου.

Το άψυχο σώμα του Νίκου Τσουμάνη βρήκαν μέσα στο αυτοκίνητό του ψαράδες της περιοχής, που ειδοποίησαν την αστυνομία.

Ο αδικοχαμένος ποδοσφαιριστής φαίνεται πως ξεκίνησε από το σπίτι του, στην οδό Ελλησπόντου στην Καλαμαριά και κατευθύνθηκε στη Μαρίνα της Νέας Κρήνης που βρίσκεται λίγα μέτρα πιο κάτω. Από τη Δευτέρα το απόγευμα η σύντροφός του τον έψαχνε αλλά δεν είχε καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί του. Τη Δευτέρα το μεσημέρι, πριν χαθούν τα ίχνη του, της είχε πει πως θα βγει για μία βόλτα…

Το ιατροδικαστικό πόρισμα κάνει λόγο για θάνατο από ασφυξία, εν αναμονή της νεκροψίας – νεκροτομής που θα διενεργηθεί και θα ρίξει άπλετο φως στις συνθήκες του θανάτου. Αστυνομικοί που παίρνουν μέρος στην έρευνα, συμπληρώνουν πως το κάθισμα κι η στάση του σώματός του, βρίσκονταν σε τέτοια θέση, που τους έκανε να αποκλείσουν το ενδεχόμενο να αιφνιδιάστηκε από άτομο που μπήκε στο όχημα…

Οικονομικά προβλήματα είχαν επιβαρύνει την ψυχική του κατάσταση

Ένα παιδί χαμογελαστό και ευαίσθητο όπως περιγράφουν άνθρωποι που τον έζησαν που κρατούσε μέσα του πολλές από τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε.

Το τελευταίο διάστημα τα οικονομικά προβλήματα και ένας τραυματισμός φαίνεται πως είχαν επιβαρύνει την ψυχική του κατάσταση. Ο 30χρονος που παλιότερα είχε αγωνιστεί στον Άρη και την Ξάνθη, έδινε μάχη με την κατάθλιψη και τα λόγια φίλων και συγγενών μπορεί να ήταν απαραίτητα, αλλά όχι αρκετά για να τον βγάλουν από το σκοτεινό τούνελ της ζωής του.

Ο Νίκος Τσουμάνης υπέγραψε το καλοκαίρι συμβόλαιο με τον Μακεδονικό, την ομάδα από όπου είχε αρχίσει πριν από 12 χρόνια την επαγγελματική του καριέρα.

Ο ταλαντούχος αμυντικός που είχε αγωνιστεί και με την εθνική ομάδα νέων, ήταν δύσκολο να αφοσιωθεί στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Με την καλοσύνη που τον χαρακτήριζε προσπαθούσε να συνεχίσει, με το στενό του περιβάλλον να προσπαθεί να τον στηρίξει.

Από χθες το πρωί οι αστυνομικοί ψάχνουν να βρουν κάποιο σημείωμα του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή στο σπίτι και τα μέρη που συνήθιζε να πηγαίνει. Με τις έρευνες να συνεχίζονται και μια ολόκληρη περιοχή στην Καλαμαριά να έχει σκεπαστεί από ένα πέπλο θλίψης.

«Προσπαθώ να μάθω τι έχει συμβεί στο παιδί μου»

Απαντήσεις για τον θάνατο του γιού του αναζητά και ο πατέρας του Λεωνίδας Τσουμάνης καθώς και όλη η οικογένειά του στη Θεσπρωτία.

Ο Λεωνίδας Τσουμάνης μίλησε στο protothema.gr για την απώλεια του γιου του. Ο πατέρας του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή τόνισε ότι δεν μπορεί να εξηγήσει τους λόγους που οδήγησαν τον Νίκο Τσουμάνη να βάλει τέλος στη ζωή του, ενώ ξεκαθάρισε ότι είχαν να μιλήσουν εδώ και δέκα ημέρες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν μπορώ να μιλήσω, προσπαθώ να μάθω τι έχει συμβεί και το παιδί μου είχε αυτό το τέλος. Δεν είχαμε μιλήσει τελευταία, είχαμε μέρες να μιλήσουμε. Δεν ξέρω τι έγινε, δεν μπορώ να καταλάβω. Είχαμε να μιλήσουμε καμιά δεκαριά μέρες. Κάποιοι λένε πως είχε οικονομικά προβλήματα, ίσως να ήταν κι έτσι. Και του χρωστούσαν πολλά λεφτά, ίσως και να χρωστούσε. Οι ομάδες που έπαιζε μπάλα δεν τον πλήρωναν ίσως, δεν ξέρω τι να πω».

Συγκλονίζουν οι φίλοι του

«Μαύρη μέρα σήμερα. Η τελευταία μας επαφή ήταν την Παρασκευή. Του έδινα χρήματα και τα επέστρεφε. Είχε οικονομικές δυσκολίες και το τελευταίο διάστημα», δήλωσε ο φίλος του ποδοσφαιριστή και πρώην γενικός αρχηγός του Άρη Γρηγόρης Κάκαλης.

«Δεν μου έδωσε την εντύπωση ότι χρωστούσε περισσότερα χρήματα. Χρωστούσε χρήματα στον πεθερό του», πρόσθεσε ο κ. Κάκαλης.

Η αστυνομία κάνει λόγω για ένα ασυνήθιστο περιστατικό και αποκλείουν  το ενδεχόμενο της ληστείας, αφού δεν υπάρχουν ίχνη πάλης.

«Το σίγουρο είναι πως για να αυτοκτονήσει ένας άνθρωπος με αυτό τον τρόπο, ήθελε πάρα πολύ να χάσει η ζωή του για να χρησιμοποιήσει τέσσερα δεματικά», τόνισε ο  ιατροδικαστής, πρόεδρος  ιατροδικαστών Γρηγόρης Λέων.

 Οι πρώτες εικόνες από το αυτοκίνητο που βρέθηκε νεκρός

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ