Μήνυμα Ιτούρμπε σε Αλί – «Μείνε δυνατός» (Pic)

Μήνυμα Ιτούρμπε σε Αλί – «Μείνε δυνατός» (Pic)

Το δικό του μήνυμα συμπαράστασης στον Μοχαμάντ Αλί που θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση έστειλε ο συμπαίκτης του στον Άρη, Χουάν Ιτούρμπε.

Ο Μοχαμάντ Αλί στάθηκε άτυχος καθώς υπέστη ρήξη χιαστού και θα πρέπει να περάσει την πόρτα του χειρουργείου κάτι που σημαίνει πως ο Ιρακινός επιθετικός θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, με όλο το σταφ των «κιτρινόμαυρων» να βρίσκεται στο πλευρό του.

Ο συμπαίκτης του μάλιστα στους Θεσσαλονικείς, Χουάν Ιτούρμπε, θέλησε με story του στο Instagram να στείλει το δικό του μήνυμα συμπαράστασης στον μεγάλο άτυχο της σεζόν, λέγοντας χαρακτηριστικά, «θα επιστρέψεις πιο δυνατός Mimi».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Αλί τραυματίστηκε στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής του Άρη με τον Απόλλωνα Σμύρνης (0-0) με την μαγνητική να δείχνει ότι έχει πρόβλημα στον χιαστό. Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ μερίμνησε πάντως ώστε ο παίκτης να ταξιδέψει στο Λονδίνο για να τον εξετάσει ο προσωπικός του γιατρός και στη συνέχεια να χειρουργηθεί σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο στο Ίνσμπουργκ της Αυστρίας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ