Αποθέωση «Guardian» για Κούτσια – Στα 60 καλύτερα ταλέντα του κόσμου! (pics)

Αποθέωση «Guardian» για Κούτσια – Στα 60 καλύτερα ταλέντα του κόσμου! (pics)

Σπουδαία διάκριση για τον νεαρό φορ του ΠΑΟΚ

Κάθε χρόνο ο «Guardian» φτιάχνει μία λίστα με τα 60 καλύτερα ταλέντα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. «Σκανάρει» παίκτες από όλο τον πλανήτη και ξεχωρίζει τους κορυφαίους.

Φέτος, το γνωστό αγγλικό Μέσο συμπεριέλαβε στη σχετική λίστα και έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή. Τον Γιώργο Κούτσια του ΠΑΟΚ! Η αλήθεια είναι πως ο 17χρονος επιθετικός εντυπωσιάζει με το τρομερό του ταλέντο και φαίνεται πως έχει λαμπρό μέλλον μπροστά του.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα αναφέρει ο «Guardian» για τον Κούτσια:

«Σαν παιδί οκτώ ετών, ο Κούτσιας ταξίδευε για μια ώρα κάθε μέρα μετά το σχολείο στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να μάθει περισσότερα για το ποδόσφαιρο στην ακαδημία του ΠΑΟΚ.

«Το αυτοκίνητο ήταν το σπίτι μου. Εκεί κοιμόμουν, άλλαζα και διάβαζα», έχει πει σε δήλωσή του. Τέσσερα χρόνια μετά μετακινήθηκε στην πόλη, έχοντας επιλέξει να ακολουθήσει το όνειρό του. Πριν η πανδημία σταματήσει το ποδόσφαιρο των νέων στην Ελλάδα, έπαιξε σε 10 τουρνουά Κ15, Κ17, Κ19 και κέρδισε το βραβείο του MVP και του πρώτου σκόρερ στα οκτώ εξ αυτών.

Το Σεπτέμβριο του 2020, σε ηλικία 16 ετών, θεωρήθηκε ότι ήταν αρκετά δυνατός για να κάνει επαγγελματικό ντεμπούτο στη Super League Interwetten και λίγους μήνες μετά στο Europa League. Ένας δυνατός αλλά γρήγορος επιθετικός, με θαυμάσια προσδοκία και ‘μάτι στο γκολ», είναι το νέο κόσμημα του ΠΑΟΚ, μετά τον Χρήστο Τζόλη».

Το κείμενο για τον Γιώργο Κούτσια στη λίστα του Guardian
koutsias-guardian.jpg

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ