Παναθηναϊκός : Θετικός ο Βαρδινογιάννης για παραμονή των Ακαδημιών στην Παιανία

Παναθηναϊκός : Θετικός ο Βαρδινογιάννης για παραμονή των Ακαδημιών στην Παιανία

Ο Παναθηναϊκός είχε στείλει αίτημα στον Γιώργο Βαρδινογιάννη για ανανέωση του ενοικιαστηρίου της Παιανίας. Ο χώρος στο «Καλαφάτης» είναι περιορισμένος και η διοίκηση των πρασίνων αναγκάστηκε να στείλει τις ακαδημίες της ομάδας στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας, έπειτα από συμφωνία που έκανε με τον Βαρδινογιάννη τον Νοέμβριο του 2016. Ωστόσο, το παραχωρητήριο του αθλητικού κέντρου της Παιανίας εκπνέει στις 31 […]

Ο Παναθηναϊκός είχε στείλει αίτημα στον Γιώργο Βαρδινογιάννη για ανανέωση του ενοικιαστηρίου της Παιανίας. Ο χώρος στο «Καλαφάτης» είναι περιορισμένος και η διοίκηση των πρασίνων αναγκάστηκε να στείλει τις ακαδημίες της ομάδας στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας, έπειτα από συμφωνία που έκανε με τον Βαρδινογιάννη τον Νοέμβριο του 2016.

Ωστόσο, το παραχωρητήριο του αθλητικού κέντρου της Παιανίας εκπνέει στις 31 Οκτωβρίου 2018 με την «πράσινη» ΠΑΕ να έχει ζητήσει την ανανέωση της ενοικίασης από τον Βαρδινογιάννη, ο οποίος σύμφωνα με την Live Sport εμφανίζεται θετικός, όπως αναφέρει η εφημερίδα Live Sport.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ