Ολυμπιακός : Φεύγει ο Ζιλέ

Ολυμπιακός : Φεύγει ο Ζιλέ

Πολύ δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό ο Γκιγιόμ Ζιλέ μετά το καλοκαίρι, ενώ ήδη έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του από το Βέλγιο.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ του το καλοκαίρι, μετά τα όσα έχουν συμβεί τη φετινή χρονιά. Οι ερυθρόλευκοι θα κοιτάξουν την ενίσχυση τους σε όλες τις θέσεις, ενώ πολλές θα είναι και οι αποχωρήσεις από το μεγάλο λιμάνι.

Τα πρώτα ονόματα που έχουν ακουστεί πως θα αποτελέσουν παρελθόν το καλοκαίρι είναι αυτό του Οτζίτζα Οφόε, ο οποίος δεν θέλει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, αλλά και ο Γκιγιόμ Ζιλέ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportime ο Βέλγος μέσος των ερυθρόλευκων δεν θα βρίσκεται στο ρόστερ της νέας σεζόν, καθώς θα υπάρξουν ριζικές αλλαγές στην ομάδα. Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής μπορεί να έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο, αλλά δεν θα είναι δύσκολο να βρεθεί η λύση για την αποδέσμευσή του.

Μάλιστα όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τον Ζιλέ από την πατρίδα του, με την Άντρελεχτ και τη Γάνδη να είναι οι πρώτες που έχουν ακουστεί, ενώ ο Βέλγος έχει προταθεί και σε αρκετές γαλλικές ομάδες και εξετάζεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ