ΠΑΟΚ – Προπονήθηκε κανονικά ο Ίνγκασον!

ΠΑΟΚ – Προπονήθηκε κανονικά ο Ίνγκασον!

Μετά από πολλούς μήνες ο Ισλανδός αμυντικός έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και μετράει πλέον αντίστροφά για την επιστροφή του στην δράση.

Ευχάριστα τα νέα στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, αφού ο Ίνγκι Ίνγκασον κατάφερε να βγάλει ολόκληρο το πρόγραμμα για πρώτη φορά μετά από αρκετούς μήνες. Ο Ισλανδός δεν είναι ακόμη στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης ωστόσο μετράει πλέον αντίστροφα για την επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Οι μέρες περνούν, ο Ράζβαν Λουτσέσκου περιμένει την επιστροφή των διεθνών και παράλληλα υποδέχεται ποδοσφαιριστές που έλειψαν από την ομάδα το προηγούμενο διάστημα. Ο Ρουμάνος τεχνικός βλέπει σιγά, σιγά το… οπλοστάσιό του να γεμίζει, γεγονός που θα του δώσει περισσότερες επιλογές στο απαιτητικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Ο Τόμας Μουργκ επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ και ο Ίνγκι Ίνγκασον συμμετείχε σε όλη την προπόνηση για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο τέλος της περασμένης σεζόν. Ο Ισλανδός δεν είναι ακόμα έτοιμος να μπει σε αγωνιστικό ρυθμό, αλλά βρίσκεται στην τελική ευθεία της αποθεραπείας του.

Στη διάθεση του Λουτσέσκου από την Τρίτη (12.10) αναμένεται να τεθεί κι ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο , ο οποίος την Δευτέρα (11.10) ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα. Η προπόνηση ήταν αφιερωμένη στην κυκλοφορία της μπάλας μέσα από ασκήσεις κατοχής και μίνι δίτερμα με ειδικό στόχο.

Την Τρίτη (12.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ