Ολυμπιακός – Γιατί ήταν χαρούμενος σήμερα στο Ρέντη ο Μαρτίνς…

Ολυμπιακός – Γιατί ήταν χαρούμενος σήμερα στο Ρέντη ο Μαρτίνς…

Με τις καλύτερες συνθήκες ξεκίνησε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για την επιστροφή στη δράση και την «τριάδα-φωτιά» που τον περιμένει.

Καλύτερο ξεκίνημα εβδομάδας δεν θα μπορούσε να περιμένει ο Πέδρο Μαρτίνς. Σε μια περίοδο όπου η μισή ομάδα βρίσκεται στα πλάτη και τα μήκη της Ευρώπης και της Αφρικής με τον Πορτογάλο να έχει στο μυαλό του πως και πότε θα μπορέσει να είναι όλοι μαζί για να κάνει δύο καλές προπονήσεις πριν το πρώτο ματς της «διαβολοβδομάδας» στα Γιάννενα, με την Άιντραχτ και τον  ΠΑΟΚ να ακολουθούν.

Και όταν με το «καλημέρα» της εβδομάδας βλέπει δύο από τα βασικά του «όπλα», τον Εμβιλά και τον Ονιεκούρου να προπονούνται κανονικά έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος.

Οι ερυθρόλευκοι επέστρεψαν στο Ρέντη μετά το ρεπό που είχαν στο Σαββατοκύριακο και ξεκινώντας την προετοιμασία για το ματς της Κυριακής ο Πέδρο Μαρτίνς πρόσθεσε άλλες δύο πρωτοκλασάτες επιλογές στο μπλοκάκι του.

Η απουσία του Εμβιλά και του Ονιεκούρου ήταν σημαντική, ειδικά στο ματς με τον ΠΑΟ, με τον Μαρτίνς να ξέρει πως έχοντας και τους δύο έμπειρους άσους για το δύσκολο διάστημα που περιμένει τον Ολυμπιακό θα μπορέσει να προετοιμάσει τα πλάνα του καλύτερα και με όλες τις επιλογές του διαθέσιμους.

Με τους Εμβιλά και Ονιεκούρου να γυρνάνε στην ομάδα ο Μαρτίνς μπορεί να υπολογίζει στο σύνολο του ρόστερ του, πλην βεβαίως του τραυματία εδώ και καιρό Φορτούνη.

Αυτό πλέον που περιμένει ο Μαρτίνς είναι να κυλήσει ήρεμα η εβδομάδα και να βρεθεί στη… δύσκολη θέση το Σάββατο προσπαθώντας να βγάλει αποστολή για τα Γιάννενα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ