Παναθηναϊκός : Καμπάνα -3 λόγω Βέμερ

Παναθηναϊκός : Καμπάνα -3 λόγω Βέμερ

Η ΕΠΟ με ανακοίνωση της γνωστοποίησε ότι τιμώρησε τον Παναθηναϊκό με αφαίρεση τριών βαθμών, λόγω των οφειλών στον Γένς Βέμερ.

Με αφαίρεση τριών βαθμών τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός λόγω των οφειλών του προς τον Γένς Βέμερ, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ. «Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση σχετικά με την υπόθεση μεταξύ του ποδοσφαιριστή Jens Alexander Wemmer και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Απορρίπτει την αίτηση κατά το σκέλος της ενεργοποίησης. Δέχεται κατά τα λοιπά την αίτηση ως προς το σκέλος της επιβολής ποινής. Επιβάλλει ΠΑΕ με την επωνυμία «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του JENS ALEXANDER WEMMER, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 548/2017 τελεσίδικης απόφασης της της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ της ΕΠΟ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως όποια προσπάθεια είχαν κάνει οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού για να επιτευχθεί συμβιβασμός με τον Γερμανό αμυντικό δεν απέδωσε καρπούς, καθώς ο Βέμερ ήταν ανένδοτος ζητώντας να του καταβληθεί άμεσα όλο το ποσό που του οφείλουν οι πράσινοι. Ο Παναθηναϊκός χρωστάει στον Βέμερ το ποσό των 500.000 ευρώ και το τριφύλλι είχε προτείνει στον Βέμερ να του δώσει τα χρήματα σε δόσεις, ωστόσο η απάντηση του Γερμανού ήταν αρνητική.

Η θέση του Παναθηναϊκού

Οι πράσινοι πήραν επίσημη θέση μετά την ανακοίνωση της ΕΠΟ, με τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού να επισημαίνουν χαρακτηριστικά. «Η επιβολή της ποινής δεν σημαίνει αυτόματα και την ενεργοποίηση τους. Η ΕΠΟ επιβάλει την ποινή αλλά για να ενεργοποιηθεί χρειάζεται νέα αίτηση από τον παίκτη, να γίνει δηλαδή νέο δικαστήριο».

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι ο Βέμερ είχε ζητήσει την άμεση ενεργοποίηση της ποινής ενώ από πλευράς Παναθηναϊκού τονίζουν πως υπάρχει χρόνος για να γίνουν νέες επαφές με τον παίκτη, ώστε να βρεθεί συμβιβαστική λύση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ