Ιωνικός – Ατομικό ο Τσιγκρίνσκι, ανεβάζει στροφές ο Κάνιας

Ιωνικός – Ατομικό ο Τσιγκρίνσκι, ανεβάζει στροφές ο Κάνιας

Ο Ιωνικός συνεχίζει την προετοιμασία του για το ματς με τον Παναθηναϊκό – Ατομικό έκανε ο Τσιγκρίνσκι, μέρος του προγράμματος ο Κάνιας - Προπονήθηκε κανονικά ο Μύγας.

Χωρίς απρόοπτα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ιωνικού για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (16/10, 20:30) με τον Παναθηναϊκό, για την 6η αγωνιστική της Superleague.

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Χοσέ Κάνιας ανεβάζει σιγά σιγά στροφές, καθώς έβγαλε μέρος της προπόνησης και μετράει πλέον αντίστροφα για να τεθεί στη διάθεση του Δημήτρη Σπανού.

Οι υπόλοιποι παίκτες του Ιωνικού δούλεψαν υπό τις οδηγίες του έμπειρου τεχνικού, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει κυρίως ασκήσεις τακτικής. Την προπόνηση ακολούθησε κανονικά ο Γιώργος Μύγας, ο οποίος ξεπέρασε την ενόχληση που είχε στον τετρακέφαλο.

Στο γήπεδο της Νεάπολης δεν βρέθηκαν οι Αλεξίς Ρομαό και Αίας Άοσμαν, οι οποίοι γύρισαν στην Ελλάδα και από την Πέμπτη (14/10) θα επιστρέψουν στις προπονήσεις. Η προετοιμασία του Ιωνικού θα συνεχιστεί αύριο (14/10) με πρωινή προπόνηση, στις 11:00, στο γήπεδο της Νεάπολης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ